Random

BLOG SALE pentru Asociatia Robi, maine la 12.21

14/01/2011
Buna!!!
   Maine, la ora 12.21 pe blogul Larisei are loc un blog sale. Totii banii stransi vor fi donati   Asociatiei Robi.  Animalutele au nevoie de ajutorul nostru! Eu m-am alaturat deja  Larisei. Hai si voi!

    Fiti cu ochii pe Larisa maine! 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Andreea 14/01/2011 at 9:31 PM

  Ce as fi participat si eu!!! Am o gramada de chestiute de care m-am plictisit,unele doar incercate,altele care nu mi s-au potrivit… dar e tare greu sa particip,m-ar costa mult trimiterea coletului pana in romania,deci daca nu va fi tarziu in aprilie particip garantat! (pentru ca atunci ajung in tara :P)
  Sper sa fie un succes toata initiativa aceasta!

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 14/01/2011 at 9:46 PM

  @Andreea: Si eu sper sa iasa totul bine! E si normal, locuind in alta tara, sa nu poti participa. Eu nu am asa mult cosmeticale pe care nu le folosesc! De obicei, ce nu folosesc dau mai departe, dar cu ocazia asta am facut ordine prin ele si am descoperit cateva. :*:*

 • Reply MyaBeauty 15/01/2011 at 7:34 AM

  Foarte frumos ca te-ai implicat in acesta campanie. Cu siguranta totul va iesi foarte bine!

  Pentru ca am organizat recent un blog sale deocamdata nu am produse de care nu am nevoie. Dar cu siguranta in curand am sa ma alatur :).

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 15/01/2011 at 9:18 AM

  @MyaBeauty: Stai linistita. Cu siguranta vor fi si alte ocazii. 😉

  Sper sa fie totul ok. Cosmeticalele cu care am participat eu nu au un pret mare, dar sper sa strangem totusi ceva banuti cu ajutorul celorlalti.:*

 • Leave a Reply