Random

Mirosul gelului de dus

20/02/2011
Buna!
      Citind titlul probabil v-ati gandit “ce o fi vrand sa spuna cu asta?”. 
     Ei bine, aud peste tot, pe net, de la prietenele mele: gelul meu de dus miroase fenomenal si mirosul persista. O fi mirosind gelul de dus nemaipomenit de frumos, daaar daca mirosul persista nu-i de mine. 
      Cred ca cel mai tare imi displace un gel de dus al carui miros persista. Imi place sa miroasa frumos, dar maxim maaaxiiim 20 minute dupa ce am iesit de la dus. Dupa aia, deja incepe sa ma enerveze. 
       Motivul este unul simplu: nu-mi place sa amestec mirosurile produselor pe care le folosesc. Va dati seama cate mirosuri se amesteca de la produsele pe care le folosim? Creme, gel de dus, sapun, parfum, deodorant. 
       Singurul miros care ma intereseaza sa persiste este cel al parfumului si al deodorantului. Restul nu ma intereseaza.
         Si cat tot am vorbit de geluri de dus: preferatele mele sunt Nivea Happy Time cu portocala si Bourjois Extrait de Douceur. Miros frumos, hidrateaza si nu au un miros puternic care sa persiste. Oricum, nu ma rezum doar la astea doua. Imi place sa experimentez si din cand in cand imi cumpar si altele.
       Voua ce fel de geluri de dus va plac?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Andreea 20/02/2011 at 3:24 PM

  Si mie imi plac gelurile de dus care miros a tot felul de chestii dar…ori n-am eu miros, ori folosesc numai chestii care nu persista:D Ca la mine mai mult de 5 minute dupa ce am iesit e la dus, nu mai miroase nimic:)) Acum folosesc ceva de la DM, o chestie cu afine si nu stiu ce alte fructe de padure:D La cum miroase, parca as si gusta putin:))

  P.S. N-am inghetat ca imi tinea de cald parpalacu:D

  Pupici:*

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 20/02/2011 at 3:34 PM

  @Andreea: :)) Am vazut ca aveai parpalacu', dar nu parea prea grosut 🙂 Io-s mai friguroasa 😀 :*

  Legat de gelurile de dus, faptul ca nu persista mirosul imi place cel mai mult! Dupa aia se amesteca cu parfumul si iese un talmes-balmes :)) :*

 • Reply Bia'a 20/02/2011 at 5:15 PM

  si eu ador gelul de dus nivea happy time :X am si deodorant la fel 😕 iubesc mirosul lor 😀

 • Reply clarra 20/02/2011 at 5:35 PM

  Mie imi plac gelurile de dus din gama cu parfumurile. Imi place sa folosesc gel de dus si crema de corp din aceeasi gama, ca sa se armonizeze mirosul.

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 21/02/2011 at 6:00 AM

  @Bia'a: Deodorant nu mi-am luat de la ei, dar nu-i timpul pierdut :)) :*

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 21/02/2011 at 6:02 AM

  @Clarra: Ar fi ideal sa pot folosi din aceeasi gama, daar mi se pare ca ies mai ieftin daca nu-mi iau si crema si gel de dus la fel ca parfumul. 🙂 :*:*:*

 • Leave a Reply