Reviews Skincare

Balsam de buze Manufaktura (Review)

21/05/2011
Buna!
 
   V-am povestit mai demult ca am fost la magazinul Manufaktura din Centrul Vechi. Ce nu v-am spus este ca mi-am luat si un balsam de buze cu ocazia asta. ๐Ÿ™‚ Cele care ma citesc mai demult stiu deja ca sunt usor obsedata de balsamurile de buze :))
     
Ce spune eticheta: 
   Nu are eticheta in limba romana. Din cate stiu eu, ar fi trebuit sa existe, dar…:) .E posibil sa existe vreo eticheta lipita pe celelalte tuburi, nu stiu, dar tubul pe care il am eu nu are. 
   “Use: Gently apply the required amount onto the lips and allow the balm to absorb”. 
Ce spune site-ul :
“Balsam de buze nutritiv cu saruri termale extrase din izvorul Sprudel, ceara de albine si ulei de struguri – aroma de pere cu miere. Balsamul de buze nutritiv contine substante naturale importante: ulei de struguri, ceara de albine, vitamina E si saruri termale extrase din izvorul Sprudel-Carlsbad. Uleiul de struguri si ceara de albine sunt recunoscute pentru calitatile lor regenerante. Vitamina E previne uscarea si craparea buzelor. Acestea sunt disponibile cu aroma de visine  sau de pere cu miere.”
Ingrediente: 
Click pe poza pentru marire
Puncte tari:
+ hidrateaza buzele
+ imi place mult textura, nici prea cremoasa, nici prea lichida
+ ambalajul: tub asemanator cu un luciu de buze ๐Ÿ™‚
+ miros dulceag, placut
+ se consuma greu
Puncte slabe
-nu are eticheta in limba romana si nici nu scrie nicaieri pe tub ca ar fi cu aroma de pere cu miere. Daca nu as fi citit pe site, nu mi-as fi dat seama, pentru ca mie nu mi se pare ca se simte vreun iz de para in balsamul asta.
-lasa o pelicula subtire pe buze care nu se absoarbe imediat. Trebuie asteptat ceva vreme.
Concluzie:
    Imi place !  Am destul de multe, dar asta e primul dupa care intind mana atunci cand simt nevoia de hidratare. Nu e the one, dar e aproape. Am de gand sa-l mai cumpar, dar data viitoare sper sa nimeresc varianta cu visine. Again, asta nu inseamna ca nu o sa cumpar si altele. ๐Ÿ™‚ 
   
Nota: 9/10
Pret: 12 lei
Formula: cremoasa
Cantitate: 15 ml
Expira: 6 luni de la deschidere

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sadie 21/05/2011 at 3:26 PM

  Daca miroase a "miere cu pere", inseamna ca miroase ca o crema pe care o am eu de la ei. Imi place si daca mierea am simtit-o cat de cat, perele nu le-am identificat inca. ๐Ÿ™‚

 • Reply coco 21/05/2011 at 3:50 PM

  mierea de albine cu putin ulei de struguri , masline sau migdale este cel mai bun balsam…

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 21/05/2011 at 4:13 PM

  @Sadie: Perele nu le-am identificat nici eu. Mierea se simte foarte putin, dar se simte. ๐Ÿ™‚ :*

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 21/05/2011 at 4:15 PM

  @coco: mai folosesc uneori miere pe post de balsam de buze. Nu am incercat in combinatie cu altceva, dar e o idee buna. ๐Ÿ™‚ Avantajul la balsamul de buze "clasic" este ca pot sa-l iau cu mine peste tot. ๐Ÿ™‚ :*

 • Reply Mika 21/05/2011 at 9:24 PM

  Arata bine! Tentant review:)

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 22/05/2011 at 10:45 AM

  @Mika: multumesc! ๐Ÿ™‚ :*

 • Reply Allie 23/05/2011 at 9:57 AM

  buna ๐Ÿ™‚ si eu vreau sa incerc balsamul asta de ceva timp, dar n-am ajuns inca intr-un magazin manufaktura… pe unde am mai vazut produse de-ale lor (in centrofarm), n-aveau si balsamul :(( … pacat ca nu miroase a pere, ar fi fost delicios :))

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 23/05/2011 at 1:13 PM

  @Allie: Buna! ๐Ÿ™‚ Ar fi fost yummy daca mirosea a pere. ๐Ÿ™‚ Pe o parte ma bucur pentru ca sunt sigura ca nu as fi rezistat mult timp cu el pe buze :))

 • Leave a Reply