Makeup Reviews

Clarins Extra Firming Foundation SPF 15 (review)

09/05/2011
Buna!
    Mi-am facut un pic de ordine prin cosmeticale si am gasit o mostra de fond de ten de la Clarins: Extra Firming Foundation SPF 15.  Din ce am citit pe eticheta, am inteles ca este un fond de ten anti-imbatranire si desi nu este cazul acum, am vrut sa-l incerc. 
  
Ce spune site-ul:
“A foundation with an effective age-control action. Evens and enhances complexion radiance and instantly beautifies, while providing skin care benefits. A spectacular smoothing effect and instant beauty-enhancing result. Wrinkles and fine lines are minimized and the face is incredibly radiant. Perfectly smoothed and even, the complexion has a fresh, youthful radiance, even close up. Day after day, facial features are visibly reshaped and the skin is firmer. A profession formula with visible results.”
Ingrediente:
 
Click pe poza pentru marire
    Puncte tari:
+ vine intr-o gama larga de nuante: pe site-ul Clarins am vazut ca sunt 11, incepand de la cea mai deschisa 103 Ivory pana la cea mai inchisa 114 Capuccino;
+ are un miros extrem de placut, pudrat 
+ textura cremoasa, nu este extrem de lichid si se aplica foarte usor. E nevoie de o cantitate mica de produs pentru a acoperi toata fata.
+acoperirea este medie, dar nu ma deranjeaza acest lucru. 
+ are SPF
+ varianta full size vine cu pompita
+ rezista destul de mult, cam 5-6 ore
Puncte slabe:
-am tenul mixt asa ca am avut nevoie si de pudra, dar persoanele cu ten uscat nu cred ca vor avea aceasta problema
– se ia pe telefon
-nu cred ca este potrivit pentru tenul gras sau mixt, a trebuit sa reaplic pudra din 2 in 2 ore ca sa  nu arat ca un beculet
    Concluzie
  Evident, nu pot sa ma pronunt cu privire la fermitate sau la efectul anti-aging. Din ce am observat in cele 2 zile in care l-am testat, pot spune ca nu e potrivit pentru mine. Am tenul mixt spre gras si in cazul meu, nu a functionat deloc asa cum mi-as fi dorit. Pe un ten uscat in schimb sunt convinsa ca rezultatele ar fi cu totul altele. Asadar, nu o sa cumpar varianta full size.
Nota: 7/10
Pret: 41,50 Euro (pe Sephora Franta)
Cantitate: 30 ml

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply claudia 09/05/2011 at 3:01 PM

  Mie imi place de mor, si al naibii daca l-am gasit pe undeva in afara de Sephora France ….si nu platesc atat transport nici batuta :))!

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 09/05/2011 at 3:14 PM

  @Claudia: mostra o am de la Sephora din Romania asa ca ar trebui sa il aiba si la noi. Cel putin teoretic. ๐Ÿ™‚

 • Reply Andreea 10/05/2011 at 2:47 AM

  Multumim pentru review! Pupici!

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 10/05/2011 at 1:58 PM

  ๐Ÿ™‚ Glad I could help! :*

 • Leave a Reply