Bodycare Reviews

Deodorant spray Fa NutriSkin

25/05/2011
Buna! 
 
 
   Asa cum am promis, azi va povestesc despre deodarantul spray Fa primit in cadrul campaniei de testare trender. 
    
Ce spune eticheta: 
“Descopera 48h de protectie impotriva transpiratiei si o piele catifelata si uscata cu Fa NutriSkin Maximum Protect! Acesta combina protectia eficienta cu 7 ingrediente nutritive. Agitati bine inainte de folosire. Pulverizati de la o distanta de minim 15 cm de subrat. (…) A nu se aplica pe pielea iritata.”
Ingrediente: 
Butane, Propane, Isobutane, Cydomethicone, Isopropyl Myristate, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium, Hectorite, Propylene Carbonete, Tocopheryl Acetate, Cocoglycerides, Squalane, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Palmitic Acid, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinammal, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicyclate, Phenoxyethanol”.
Puncte tari:
+miros placut
+ elimina mirosul de transpiratie
+ pot sa-l folosesc imediat dupa epilat, nu irita pielea
Puncte slabe:
– 48 de ore ? cine sta fara se spele atat de mult timp? :)) Nici nu vreau sa ma gandesc cum am mirosi daca am sta nespalati doua zile. :)) 
– nu  ofera protectie impotriva transpiratiei(doar  impotriva mirosului de transpiratie)
-nu lasa pielea catifelata si uscata
– nu stiu care sunt cele 7 ingrediente minune, nu scrie nicaieri pe tub.
    Concluzie: 
    Nu m-a impresionat acest deodorant si nu am de gand sa-l cumpar. L-am folosit o saptamana singur(de obicei, pe langa deodorant spray folosesc si stick sau roll on).
    Transpir destul de mult si inainte sa primesc deo spray-ul de la Fa foloseam unul de la Dove. Castigator este Dove, din punctul meu de vedere. Nici acela nu este extraordinar, dar parca este un pic mai bun.
Nota: 5/10
Pret: aprox. 10 lei
Formula: spray
Cantitate: 150 ml

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply