Random

Telefonul mobil- hai sa-l curatam!

14/10/2011
Buna!
       Mergem cu telefonul mobil peste tot. Pentru mine cel putin a devenit o necesitate. Ajunge in contact cu tot felul de obiecte si evident, intra in contact cu mana si cu tenul meu. Aici e aici! Adica dupa ce s-a intalnit cu masa, geanta, buzunarul sau mai stiu eu ce alte lucruri, il pun (eu cu mana mea cum ar veni) si pe fata. 
       Am deja probleme cu tenul, daca pun si telefonul pe care misuna bacterii si alte asemenea, rezultatul nu o sa fie tocmai pozitiv.
      Solutia pe care am ales-o eu este folosirea servetelor umede antibacteriene. Il sterg bine de tot, pe toate partile, o data pe saptamana. Evident, nu am cum sa omor toti microbii, dar un pic un pic tot se curata si el.  Mai se duc din amprente, din praf (nu se vede, dar e acolo)…..Daca nu am servetele antibacteriene simple, folosesc servetele umede pentru ochelari.
       O alta solutie ar fi husele pentru telefon. O solutie ok, dar care pe mine una nu ma incanta prea mult.Si nu din motive de igiena. Prefer sa-mi tin telefonul in buzunar, la indemana. Daca il tin in husa, trebuie sa-l pun in geanta si nu il aud daca suna.
       Voi cat de des va curatati telefonul mobil?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply clarra 14/10/2011 at 12:09 PM

  eu il curat cam de doua ori pe saptamana cu o discheta demachianta pe care pun gel antibacterian

 • Reply Oana 14/10/2011 at 12:38 PM

  Eu am o husă subțirică simplă (ca asta – http://picture.yatego.com/images/4dad614aa12970.1/vertical_case_mario_seppona-schwarz_-01.jpg), e total nederanjantă, chiar și în buzunar, îi mai și protejează ecranul (cel vechi, fără husă, s-a cam mătuit tot frecându-se de diverse în geantă, buzunar). Și îl mai și curăț cu șervețel umed când îmi aduc aminte :). Același lucru e valabil și pentru alte lucruri cu care intrăm în contact zilnic (de ex., tastatura, mouse)

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 14/10/2011 at 1:48 PM

  @Clarra: da, uite, merge si asa. Mie mi s-a parut mai comod cu servetele. O sa incerc si cu gel antibacterian. 🙂 :*

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 14/10/2011 at 1:52 PM

  @Oana: Ecranul de la telefonul meu e destul de zgariat, ce-i drept. 🙂 Nu am inclus si tastatura, mouse-ul etc pentru ca nu intra in contact direct cu tenul. Au si ele portia lor de curatire saptamanala. 🙂 :*

 • Leave a Reply