Reviews

White Musk Libertine

26/10/2011
Buna!
    
     Prima si prima data m-a atras numele. Apoi mi-a placut forma si culoarea sticlei. Apoi am mers in magazin, l-am testat si mi-a placut si mai mult. Nu mi-a inselat deloc asteptarile. In general, imi plac parfumurile care au mosc si flori trecute in fisa descriptiva.
    Recunosc, aveam un pic emotii pentru ca printre notele de baza se numara si vanilia (not exactly my cup of tea in cosmetics). Miroase foarte bine, din punctul meu de vedere. Usor floral, usor dulce. Vanilia se simte, dar amestecul cu mosc si ambra o fac sa piarda din putere si sa nu fie atat de puternica, incat sa deranjeze. Daca va plac parfumurile dulci, in care vanilia sa predomine, atunci White Musk Libertine nu vi se potriveste.
     Nu reusesc intotdeauna sa disting intre notele componente ale unui parfum. Din ce am citit pe site, contine “o combinatie unica de 8 moscuri, cu note de varf de floare de
grapefruit, note de mijloc de orhidee si note de baza de vanilie”.
     Mi-a placut foarte mult descrierea facuta de creatorul acestui parfum, Dr. Vincent Schaller : “our most feminine fragrance to dateโ€. Nu stiu daca este cel mai feminin parfum de la The Body Shop, dar in mod sigur este un parfum feminin. Nici prea dulce, nici prea slab, nici prea puternic. 
     Eu am apa de toaleta de 30 ml si sunt multumita de rezistenta sa pe parcursul zilei. Evident, nu are cum sa persiste la fel de mult ca o apa de parfum, dar reusesc sa il simt cam 4 ore. Pe haine ramane impregnat mai mult timp. De exemplu, port esarfe zilnic si mirosul ramane in ele pana a doua zi. ๐Ÿ™‚ 
       Va las link-ul catre site, cu mentiunea ca pozele nu sunt deloc realiste. Culoarea sticlei nu este nici pe departe rozul acela puternic. Cred ca pozele mele reusesc sa surprinda mai bine nuanta aceea de roz delicat.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cristina 26/10/2011 at 7:01 PM

  Eu mi-am luat azi de la ei gelul de dus cu dovleac. Miroase demential. Usor picant ๐Ÿ™‚

 • Reply Georgiana 26/10/2011 at 8:04 PM

  Am retinut, il miros cu prima ocazie ๐Ÿ™‚ Sunt mare fana mosc. Pup

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 27/10/2011 at 1:35 PM

  @Cristina: l-am vazuut in magazin! dar n-am reusit sa rezist in fata parfumului! ๐Ÿ™‚

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 27/10/2011 at 1:35 PM

  @Georgiana: in cazul asta, sigur o sa-ti placa. ๐Ÿ™‚ :*

 • Leave a Reply