Random

Gene False pentru Barbati!

08/11/2011
Buna!
 
 
 
     Exista machiaj pentru barbati (guyliner ?), lacuri de unghii pentru barbati (Johnny Depp s-a conformat si si-a pictat unghiile albastru denim….mda) si mai nou, exista si gene false pentru barbati. 
      Da. O companie din UK, Eylure, a lansat Men’s Eyelashes, iar pretul pe amazon.co.uk este de £4.75.  
 
       Imi place sa cred ca nu am o problema cu produsele cosmetice pentru barbati, dar aici trag linie. Bine trag linie si la guyliner. Da-o incolo de treaba! Dupa ce ca majoritatea barbatilor au genele mai lungi, mai dese, mai cu volum decat noi (cel putin, ce-i pe care ii cunosc eu) cineva s-a gandit sa le ofere si gene false. Si nu orice gene false, ci gene false speciale pentru barbati. De parca scrie pe undeva, pe cele care se gasesc la orice magazin de cosmetice, gene false pentru femei.
     Voi ce parere ati avea daca barbatii din jurul vostru ar incepe sa poarte gene false?

sursa: DailyMail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Andreea 08/11/2011 at 11:22 AM

  Eu cred ca traim intr-o lume in care se promoveaza barbatii gay,sincer! Stiu ca sunt rea cand afirm asta,dar de cand si pana cand un barbat ar avea nevoie de lac de unghii color?? (mai mult decat lacul incolor,hai sa zicem!),de un strugurel incolor,parfum,aftershave,spuma de ras si alte chestii strict barbatilor care erau si acum 30 ani.Mie imi provoaca repulsii genul asta de cosmetice pentru barbati si daca tot mai mult barbati vor apela la asa ceva inseamna ca traim intr o lume de … gay!

 • Reply It's Friday Somewhere 08/11/2011 at 12:16 PM

  Oh Doamne!

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 08/11/2011 at 6:07 PM

  @Andreea: :)) Sa stii ca si eu incep sa ma intreb pana unde o sa mearga ideea asta cu cosmetice pentru barbati. Undeva tot trebuie sa exista o linie, totusi. Sper! 🙂 :*

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 08/11/2011 at 6:09 PM

  @It's Friday Somewhere: You can say that again. 🙂 :*

 • Reply Miss Ellie Sugar 10/11/2011 at 11:24 AM

  m-as prapadi de ras:)) nici chiar asa…si sa stii ca ai dreptate..si majoritatea barbatilor pe care ii cunosc au gene lungi si dese de invidiat:)) mai ales sotul meu:p mereu "ma iau" de el:p

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 12/11/2011 at 11:56 AM

  @Miss Ellie Sugar: Daaaa….sunt super invidioasa pe genele barbatilor din jurul meu. Volum, lungime, tot ce vrei. 🙂 :*

 • Reply Alexandra Rotaru 14/11/2011 at 12:19 PM

  bai inteleg ca si barbatii trebuie sa se ingrijeasca, dar la ei inca mai trebuie lucrat la partea cu dusul zilnic, cu taiatul unghiilor, cu freza fara tona de gel, cu crema pt fata, poate si niste dodorant si haine curate…:)) cand o sa ajunga toti aici atunci mai discutam daca e normal sau nu, pana atunci apa si sapun :))

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 15/11/2011 at 7:53 PM

  @Alexandra Rotaru: :)) Foarte mare dreptate ai. :)) In special la faza cu tonele de gel. :)) :*

 • Leave a Reply