Random

In vizita la Beauty Make-Up Artistry

10/05/2012
Buna!
      Zilele trecute am fost in vizita la scoala de machiaj Beauty Make-Up Artistry. Invitatia Adinei, PR-ul pentru scoala de machiaj si pentru produsele SLA Paris m-a surprins in mod placut. Mai ales ca nu am mai avut pana acum machiajul facut de un make-up artist. 🙂 
          Mi-a placut!  Andreea Radoi, cea care m-a machiat pe mine, are niste maini foarte usoare si nu am avut nicio problema. Prima etapa, cea de pregatire a tenului a fost aproape ca un masaj delicat. 🙂  Mi s-a parut un pic ciudat sa ma machieze altcineva, dat fiind ca era prima data, dar a fost foarte ok. Chiar si partea cu aplicatul mascarei! :)) 
         Apropo, Andreea este  profesor la scoala de machiaj. A studiat in Londra si tot acolo a lucrat pentru Dior!
               Pentru machiaj am mers pe nuante mai cuminti, din gama celor pe care le folosesc eu cel mai des. Am preferat asta pentru ca urma sa merg direct acasa! 
           Nu am reusit sa vad exact ce produse a folosit Andreea, dar am tras cu ochiul sa vad cum aplica ea iluminatorul, blush-ul si bronzer-ul. 🙂 Mi-a placut cum mi-a conturat sprancenele. De obicei, le las asa cum sunt ele. Foarte rar le conturez pentru ca mi se pare ca le am destul de conturate de la mama natura. :)) Mi le-a  conturat discret, de aproape abia daca se vedea ca e un produs acolo si asta e un plus din punctul meu de vedere! 🙂
            

            Acum, sa va spun si cateva cuvinte despre scoala. Este vorba despre o scoala de machiaj care organizeaza cursuri de automachiaj (cu durata scurta, de cateva zile) pentru femei care vor sa invete sa se machieze, dar si cursuri de pregatire profesionala, pentru cei care vor sa devina make-up artisti.
                Se lucreaza cu produse profesionale bio SLA Paris (Serge Louis Alvarez Paris). Scoala Beauty Make-up Artistry importa si distribuie produsele. Va las datele lor de contact: Strada Emanoil Porumbaru (aproape de statia de metrou Aviatorilor), nr. 58, Sector 1, Bucuresti, telefon 0736.648.456. 
             Daca vreti puteti sa dati like paginii lor de Facebook aici (SLA Paris Romania) sau aici (Beauty Make-Up Artistry). Adina mi-a spus ca urmeaza concursuri pentru abonatii lor. 
              In continuare va las cu mai multe poze.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Macnetize 10/05/2012 at 7:35 AM

  Foarte frumos si natural machiajul, iar tu esti o frumoasa. Si multumesc de info, am tot cochetat cu intentia de a face macar un curs pentru mine. Imi sunt de folos informatiile! Pupicei!

 • Reply Andra Malin 10/05/2012 at 9:00 AM

  Foarte frumos <3 e asa natural <3 Si nici eu nu cred ca ai nevoie de conturare pentru ca ai sprancene foarte dese 😀

 • Reply Eva Luna 10/05/2012 at 5:02 PM

  Un machiaj care iti pune in evidenta trasaturile, nu te schimba in vreun fel. Imi place~ 🙂

 • Reply Anda Zelenca 10/05/2012 at 7:45 PM

  Love it! And you're so pretty!:*

 • Reply Georgiana 13/05/2012 at 9:28 PM

  Imi place! E foarte natural si iti pune ochii in valoare. E de apreciat mai ales ca nu se vad prea mult in lumina naturala contour-ul si iluminatorul 🙂
  Te pup!

 • Leave a Reply