Random

Cum imi tin pensulele ?

20/06/2012

Buna!

     Mi-am pozat toate pensulele! A fost o treaba migaloasa, dar placuta in acelasi timp. Mi-am dat seama ca in cativa ani am strans destule si tot mai vreau altele! :))
          Azi o sa va arat cum le tin. Folosesc doua suporturi din ceramica pe care mi le-am luat de la niste targuri organizate de 8 Martie.
          Primul a fost suportul de creioane in care imi tin pensulele mici ( de ochi sau pentru concealer). Il am de vreo cativa ani si imi place la nebunie! 
        Am mai avut un ghiveci mic de tot, in forma de broscoi, dar am renuntat la el si l-am inlocuit cu cel de-al doilea suport (luat anul acesta), in care tin pensulele mai mari (pentru pudra/fond de ten/fard de obraz etc). Este de fapt o bomboniera, dar am dat la o parte capacul si am transformat-o intr-un suport suuperb. Am avut norocul sa gasesc la targ acelasi stand de la care mi-am luat primul suport. Au o gramada de chestii din ceramica simpatice. Au si un site – va las link-ul, in caz ca vreti sa vedeti mai multe modele. Singura mentiune este ca nu am comandat nicioadata de la ei de pe site – de fiecare data am cumparat de la targuri.
       Multe fete prefera sa le pastreze intr-un brush-roll, de tipul celui de mai sus. Mie nu-mi place pentru ca mi se pare ca le deformeaza. Poate sunt mai ferite de praf astfel, dar oricum le curat zilnic cu o solutie home-made/ sau cumparata. In plus, le spal saptamanal.
         Treptat, o sa vi le arat pe toate si o sa va spun si parerea mea despre fiecare in parte. 🙂 
          Voi cum va tineti pensulele ?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Josephine 20/06/2012 at 4:54 PM

  Ce-mi place suportul din dreapta, e absolut adorabil.

 • Reply Georgiana 20/06/2012 at 8:58 PM

  Stiu site-ul, chiar sunt mare fana! 🙂 Am primit de la iubitul meu 7 bomboniere de la ei, cu ocazia primei aniversari pe care am sarbatorit-o cu el in viata mea 🙂 Ale mele sunt mai rotunde, dar cred ca le-as putea transforma in suporturi. Pupici

 • Reply Let's make a diva 21/06/2012 at 11:17 AM

  exact la fel mi le tin si eu..pensulele pentru fata intr un bol si cele pentr ochi/buze/corector,in altul..cu depozitarea rujurilor ma inteleg mai greu..poat ne prezinti vreo idee:)

 • Reply Alexandra Rotaru 29/06/2012 at 10:58 AM

  foarte frumoasa suporturile, imi place ca sunt pictate

 • Leave a Reply