Favourites Random

12 produse preferate din 2012

04/01/2013
Bună!
           Vreau neapărat să vă povestesc despre cele mai folosite produse ale anului trecut. Sună ciudat ! Încă nu m-am obişnuit cu 2013. 🙂 Mai am mici scăpari şi mai trec 2012 în loc de 2013 atunci când scriu data. :)) 

           Aşadar, cele 12  preferate  în 2012 sunt produse folosite aproape zilnic de când le-am cumpărat. Ordinea este aleatorie. Nu înseamnă că primul produs din listă este mai puţin apreciat faţă de ultimul. Pe toate le iubesc şi le folosesc la fel de mult!

1. Paleta Naked de la Urban Decay. Scrisul abia dacă se mai vede, dar o ador la fel de mult ca în prima zi. Motiv pentru care aştept un colet cu celelalte surori din colecţie. Post-Christmas sales and Santa money can do quite some damage! 

2. Pudra Mineralize Skinfinish Natural de la MAC. Cam scumpa, dar merita. V-am povestit despre ea prima dată în 2010 şi de atunci o tot cumpăr. 3. Nubar Seal&Shine Top Coat. Mi l-am cumpărat după ce am citit pe blogul Cameliei cât de bun este. Şi mă bucur tare mult că i-am urmat sfatul şi l-am comandat! Este genial! 

4. Rujul Revlon ColorBurst în nuanţa Raspberry. Noua mea culoare preferată. Este un ruj superb! O să vi-l arăt în curând!  

5. MUFE Full Cover Concealer. Urmează să-i fac review. Deocamdată vă spun doar că acoperă foarte bine imperfecţiunile şi este foarte spornic. 

6. Fardul de obraz de la Nyx în nuanţa Angel. Pentru că este accentul perfect de culoare pentru tenul meu. Aici găsiţi poze cu swatch şi un review.

7. Rimmelul de la Maybelline Collossal. Cred că toată lumea îl iubeşte. A fost o isterie pe bloguri când a apărut! Ne-am împrietenit şi noi încet şi sigur.

8. Creionul de ochi Revlon Growluscious. V-am povestit de el aici. Este prietenul meu de nădejde care nu mă lasă niciodată la greu.

9. Fardul de obraz Hervana de la Benefit. Este pe terminate aşă că încerc să mă bucur de el cât mai pot.  Vi l-am arătat aici

10. O ojă albastră de la Seventeen (nr. 326). Incredibil de cremoasă şi de frumoasă. Şi de albastră!

11. Garnier Roll-On Concealer. Îmi place mult, e uşor de folosit şi nu usucă zona de sub ochi.

12. Iluminatorul TheBalm Mary-Lou Manizer. M-am hotârât foarte greu să mi-l cumpăr. Cred că am văzut şi am citit toate review-urile posibile şi imposibile. Şi după ce l-am avut, m-am întrebat singură ce oi fi avut în cap de am aşteptat atât?

        Preferatele mele vi le-am spus. Acum e rândul vostru! Ce produs aţi iubit cel mai mult şi mai mult în 2012?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply bydee-make-up 04/01/2013 at 11:15 AM

  Dintre cele enumerate de tine am folosit doar rimelul Maybelline si pot spune ca sunt 100% de acord cu majoritatea. ;))
  Sa le folsoesti cu placere in continuare.
  La multi ani si multi pupici!

 • Reply Camelia 04/01/2013 at 2:21 PM

  Ma bucur ca iti place top coatul de la Nubar, este singurul pe care l-am folosit si eu in ultimul an, deja a inceput sa se ingroase deci e nevoie de unul nou. 🙂

 • Reply Rimer Monica 04/01/2013 at 2:34 PM

  Paleta Naked si pudra MSF au fost si printre favoritele mele anul acesta!
  Eu sunt tare curioasa de blush-ul NYX.Am auzit lucruri bune despre el.:)
  Oricum,sa le folosesti cu placere in continuare!

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 04/01/2013 at 6:30 PM

   Mulţumesc! Apropo de NYX, în Marionnaud am văzut că au reducere de 50% la majoritatea produselor, inclusiv la blush-uri.:)

 • Reply Sadie 04/01/2013 at 3:53 PM

  Si mie imi place Colossal (ce surpriza) si prefer varianta din fotografia ta, 100% black. Acum il am pe cel normal cu inscriptiile mov, si mi se pare ca mai care pe obraji, ceea ce nu mi s-a intamplat cu cel cu inscriptiile negre.
  De unde ai luat top-coat-ul Nubar?

 • Reply ABeautyTale 05/01/2013 at 6:30 PM

  Abia astept review-ul la concealer-ul MUFE!

 • Reply Anda Zelenca 06/01/2013 at 10:52 PM

  Paleta Naked e un must!:X Trebuie sa-mi iau si Naked 2 anul asta!:X

 • Leave a Reply