Random

Getting ready for the Golden Globes

18/01/2013
Julianne Hough getting ready for The Golden Globes
Bună! 
   
     Săptămâna viitoare o să merg la nunta unei prietene. Cu toate ştim ce înseamnă asta: căutări peste căutari pentru ţinuta perfectă. Urmate de clasicele întrebări: cum să-mi fac părul, hmmm….ce nuanţă de ruj să aleg ?
       Şi uite aşa mi-am adus aminte de Globurile de Aur! Ţinute elegante, machiaje spectaculos de frumoase! Bine, bine: se ştie că în spatele apariţiilor pe covorul roşu nu stă doar o persoană. Fiecare vedetă are make-up artist, hair-stilist şi orice alta formă de stilist mai există. 
        În poza postată de Julianne Hough pe Twitter se vede câţi oameni muncesc pentru o singură ţinută, pentru un singur eveniment. Cineva se ocupă de machiaj, altcineva se ocupă de coafură, o altă persoană de manichiură, vreo două persoane sigur se ocupă de haine, alte două par să stea degeaba şi evident, cineva se ocupă şi de poze. 🙂 Şi deşi sunt atât de mulţi tot le ia vreo două ore, pe puţin!
 
Rezultatul este wow! 

         Şi ca să vedeţi că nu doar în cazul Juliannei Hough se întâmplă aşa mai am câteva exemple. 
Eva Longoria
  

Olivia Munn
Heidi Klum
        Mi s-a părut interesant să vă arat câteva imagini cu ceea ce se întâmplă “în spatele scenei”. Mi-au plăcut mult pozele atunci când le-am văzut prima dată pentru că demonstrează că factorul wow este creat în echipă! 

       Vă las link-ul unui articol scris de o actriţă foarte simpatică, Mayim Bialik, intitulat chiar aşa “Behind the scenes with Mayim Bialik at the Golden Globes”.
          Şi acum vă întreb: cât durează să vă pregătiţi pentru un party…aşa…mai fancy shmancy?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply