Random

Noutati cosmetice

31/01/2013
Bună!
      M-am gandit să vă prezint câteva produse noi care se găsesc deja pe rafturile de cosmetice. So, ce-avem noi aici ? 
Benefit Fine One One – un blush cremă foarte appealing care se prezintă sub forma unui stick cu 3 nuanţe. Este o idee interesantă, nu ştiu dacă este şi foarte practică pentru că nu l-am încercat. Deşi mărturisesc că mi-ar plăcea! :)) Preţul este undeva pe la 130 lei şi deja îl găsiţi în magazine.
Garnier Mineral Invisible 48h – un deodorant nou de la Garnier sub formă de spray şi de roll-on care se laudă cu protecţie anti-decolorare, anti-pete galbene pe alb şi anti-urme albe pe negru. O să vedem dacă-i aşa sau nu. Preţul este de aprox. 14 lei.
Maybelline The Rocket Volum Express – noul rimel pentru volum de la Maybelline. L-am încercat deja şi încă suntem în tatonări. Cred că se învârte undeva pe la 32 lei, dar este foarte posibil să-l găsiţi la reducere. 
Colour Crush Eyeshadows TBS– The Body Shop vine cu ceva noutăţi pe partea de make-up. Noile lor farduri se găsesc, la noi, în vreo 20 de nuanţe. M-au tentat mereu fardurile de la ei, dar 44 lei pentru o singură pastilă pare un soi de răsfăţ sau ceva de genul. 🙂 Anyways, mărturisesc că sunt curioasă să le încerc. Măcar puţin!
Bourjois BB Cream 8în1: Se pare că este o manie cu BB Cream-urile în ultima vreme. Şi cei de la Bourjois au pregătit şi ei varianta lor. Costă aprox. 59 lei. 
Colecţia Mariah Carey de la OPI -o selecţie de oje sclipicioase şi mai puţin sclipicioase. Pe mine mă tentează una roşie sclipicioasă. 
Voi ce noutăţi aţi descoperit prin magazine?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Beauty Tested 31/01/2013 at 8:40 PM

  Abia astept sa incerc noul rimel Maybelline!

 • Reply bydee-make-up 01/02/2013 at 12:22 PM

  Tentatii peste tentatii.
  Nici nu stiu ce produs ma tenteaza mai mult. 🙂
  Pupici

 • Leave a Reply