Random

5 Idei de Manichiura pentru Ziua Îndragostitilor

06/02/2013
Bună! 
      Mi-am făcut un dosar pe calculator în care salvez tot felul de poze cu tot felul de chestii (beauty related, of course) care îmi plac! Şi când mă uitam prin el, mi-au sărit în ochi câteva imagini cu idei pentru o manichiură aparent simplă şi cuminte, dar în acelaşi timp simpatică şi nu foarte banală.
     Aşadar, fiţi pe fază în continuare pentru că o să vă arat 5 idei de manichiură  pentru Ziua Îndrăgostiţilor sau pe englezeşte “5 Valentine’s Day Nail Polish Ideas” !
       În prima imagine avem o manichiură franţuzească care iese din banal printr-un strop de argintiu şi o picătură de glitter. Îi aparţine frumoasei Anne Hathaway şi mi se pare că a ales-o undeva prin iarnă, dar nu mai ştiu cu ce ocazie.
       Mi-a plăcut şi manichiura asta cu o dungă argintie pe mijloc. Am văzut-o la un Fashion Week. Online, of course.  

 
           O manichiură franţuzească inversată. Nu-i aşa că arată cute ? Dacă nu vă place bejul puteţi să-l schimbaţi cu un trandafiriu.
  
            Şi ultimele două opţiuni: alb simplu, cu vreo trei fluturi negri ca accent. Sau o combinaţie de roz cu alb şi argintiu via Chanel!
         Sunt câteva idei pe care le putem pune în aplicare acasă fără să avem nevoie de prea multe instrumente speciale. Nici nuanţele folosite nu trebuie să fie fix aceleaşi! 
         Mie îmi place foarte mult ultima imagine: cea din prezentarea Chanel!
             Vouă care vă place mai mult ? Sau poate aveţi alte idei! Abia aştept să aflu părerea voastră!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bydee-make-up 07/02/2013 at 5:40 AM

  J. Lo si Chanel arata divin. <3
  Sa vedem, sa incercam…;))
  Pupici

 • Reply coco 07/02/2013 at 12:07 PM

  roz , alb , argintiu …divin 🙂

 • Leave a Reply