Bodycare Reviews

Dirty Works Foot Butter – review

11/02/2013
     
 Dirty Works e un nume nou pentru mine! Nu am încercat produsele lor până acum, mai ales că la noi se găsesc în Marionnaud şi ajungeam mai rar pe la ei. Anyways, m-am mutat şi am un magazin în apropiere. Cumva era inevitabil să îmi iau ceva. Unde mai pui că preţurile sunt destul de mici! 
Gata că lălăiala că nu mai termin în veci! Să vă spun exact cum stă treaba cu Dirty Works şi a lor cremă de picioare. Bine, ei îi spun “Foot Butter”…
        Ce promite vedeţi din imagine…şi au aruncat pe ici  pe colo nişte cuvinte aşa ….mai glumeţe…mai eye-catching…..”perfect pedi for your little piggies” sau “leave you footloose and fancy free”. Cam aceleaşi promisiuni ca toată lumea, într-o prezentare un pic mai hazlie: hidratare, hrănire etc.
Puncte tari / Puncte slabe
 • are consistenţa unei creme sau chiar a unei loţiuni. Intră uşor în piele şi lasă o peliculă uşor lipicioasă, dar nu mă deranjează prea mult. 
 • are un miros plăcut, uşor dulceag.
 • la capitolul hidratare, e ok. Nu m-a dat pe spate. Folosită zilnic îşi face treaba decent. Dacă nu o folosesc o zi-două, se cunoaşte diferenţa. Cred că ar fi mai potrivită vara. Acum am pielea super uscată!
 • se consumă destul de repede pentru că am tendinţa să o folosesc şi pe tălpi şi pe picioare (până în zona genunchilor) şi pe braţe. : )
 • îmi place  mult cum se prezintă. Este ambalată într-un tub, într-un tub bleu haios! Şi mă înveseleşte de fiecare dată când îl folosesc!
 • este destul de ieftină. Mă aşteptam să fie mai scumpă (nu ştiu de ce, so don’t ask), dar când am văzut că nu e, mi-am luat şi crema de mâini din aceeaşi gamă.
 Concluzie
       La capitolul prezentare stă foarte bine, la capitolul efecte stă binişor, iar la capitolul preţ e ok.  Mai departe voi decideţi, în funcţie de dorinţele şi nevoile voaste.
         Sunt curioasă! Aţi încercat vreun produs Dirty Works ? Şi apropo de creme pentru picoare/câlcăie, voi ce folosiţi acum ? 
Preţ:aprox. 16 lei
Notă:7.5 / 10
Cantitate: 100 ml
Expiră: înainte de 11/2014
Unde se găseşte: Marionnaud
Ingrediente:
     

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bydee-make-up 12/02/2013 at 7:47 AM

  Este chiar foarte haios almbalajul.:)
  O adaug pe wishlist-ul de vara.:)
  Pupici

 • Leave a Reply