Random

My favourite shades of pink

14/02/2013

Happy Valentine’s Day pentru cele ce sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor! 
    Şi pentru că e o zi dedicată inimilor şi ursuleţilor din pluş, m-am gândit să fac şi eu o postare colorată! O să vă povestesc despre rozurile mele preferate sau My favourite pinks! 
Are you ready to read about PINKS ?  
Rujul Revlon ColorBurst – Carnation – un roz foarte simpatic şi drăguţ care îmi place pentru că, deşi este o nuanţă puternică, este în acelaşi timp o nuanţă purtabilă.
Nuanţa Sphynx de la Urban Decay – de când I hit the pan on it parcă îl folosesc mai cu milă, să nu se termine prea repede.
Două creioane de buze de la Bourjois: 15 Rose precieux şi 18 Framboise exquise – pigmentate, rezistente, cremoase, preferatele mele.
Benefit Hervana – My precious! Un fard de obraz pe care îl iubesc! Şi pe care l-am folosit atât de mult încât I hit the pan! 
Mavala 168 South Beach Pink şi Flormar M116 – două oje frumoase, două nuanţe de intensitate diferită: un roz puternic şi unul mai cuminte.
Nu putea să lipsească balsamul de buze Nivea Pink Guava – pentru că îmi plac balsamurile de buze colorate. Şi pentru că oferă un luciu rozaliu buzelor!
Voi ce rozuri preferate aveţi ?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bydee-make-up 15/02/2013 at 5:56 AM

  Ce draguta e postarea ta. 🙂
  Ma pregatesc acum sa fac inventarul sa vad ce nuante rozalii am si eu. 🙂
  Pupici

 • Reply Anda Zelenca 16/02/2013 at 2:06 PM

  Si eu ador balsamurile de buze Fruity Shine de la Nivea!:X

 • Leave a Reply