Makeup Reviews

Noul Rimel The Rocket de la Maybelline

09/02/2013
     
          Rimelurile de la Maybelline sunt printre preferatele mele. Ce zic eu, printre? Sunt acolo, sus de tot în listă. Anul trecut  Colossal a fost cel mai folosit rimel! Şi cel mai iubit! 
            Aşadar, atunci când am văzut că a apărut şi la noi The Rocket, mi l-am luat ! Am varianta, simplă, Blackest Black şi chiar este un negru frumos. Se usucă foarte repede pe gene, chiar dacă este un pic mai lichid faţă de altele. De exemplu, dacă vrei două straturi de rimel pe gene ar fi bine să le aplici din prima. Dacă pui un strat la ochiul drept, unul la stângul şi apoi te întorci la dreptul pentru un al doilea strat…..Ce să-ti zic, o să fii o spider-diva!  

 

  Periuţa aduce aminte de forma unei rachete prin formă: mai lată la bază, mai îngustă spre vârf. Iar perii respectă aceleaşi proporţii: mai mari la bază, mai mici spre vârf. Chiar îmi place formă şi mi se pare că ajută în tot procesul ăsta de rimelare.
 Şi pentru că vorbim despre periuţă, vă spun că nu se îndoaie. De exemplu, la One by One de la Maybelline peria este flexibilă, aici nu. Rezistă toată ziua pe gene, nu pică, nu se fărămiţează. La capitolul demachiere stă un pic mai prost: mi se pare că se îndepărtează  mai greu faţă de vechiul meu rimel, Colossal. 
Şi acum să vă povestesc mai multe despre aplicare. Am impresia că arată foarte bine aplicat într-un singur strat! În două sau mai multe straturi parcă lipeşte genele între ele. 
Îmi place  cum arată genele mele rimelate cu The Rocket. Au  volum! De fapt, se vede şi în fotografii: diferenţa este evidentă! Şi nu folosesc cleştişor de întors genele!

                  Încă nu ştiu care îmi place mai mult: The Rocket sau Colossal! Ideea e că se numără printre preferatele mele! 
Voi aţi încercat noul rimel de la Maybelline: The Rocket ? 
P.S. S-ar putea să-l găsiţi cu reducerea de 20 % în Kendra şi B&B Collection!


Preţ: aprox. 32 lei
Notă: 9/10
Cantitate: 9,6 ml
Expiră: 6 luni de la deschidere
Unde se găseşte: supermarket-uri (Carrefour, Cora, Real), B&B Collection, Kendra

       

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Alina 09/02/2013 at 1:23 PM

    rusine sa-mi fie, inca n-am avut rimel cu o periuta de asemenea forma…

  • Reply Allesandra 09/02/2013 at 1:44 PM

    Ma bucur ca ai facut review 🙂 Chiar ma gandeam daca sa il iau sau sa imi iau cel care a fost asta vara preferatul meu : Falsies 😀

  • Reply Coconut 09/02/2013 at 2:16 PM

    Si eu sunt fana colossal, iti dai seama ca nu m-am putut abtine sa nu-l iau si pe asta. L-am folosit doar de 3 ori dar imi place mult de tot. Cred ca e pe acelasi loc cu Colossalul, poate C. imi da o idee mai mult volum, nu stiu exact, nu ma pot hotari 🙂

  • Leave a Reply