Random

Today I like …Emma Stone !

16/02/2013

Îmi plac mult ultimele apariţii ale Emmei Stone! Nu ştiu cine a avut ideea cu părul strâns şi ridicat sus de tot, dar s-a gândit bine! Am mai vazut-o purtând coc, dar parcă acum îi stă cel mai bine! Probabil pentru că nu este unul clasic… sau poate pentru că rochiile alese sunt superbe… sau poate pentru că are un je ne sais quoi!
A! nu v-am zis unde se duse fată îmbrăcată aşa frumos! Păi se poate ? 🙂 Este vorba despre Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, mai exact de premiera filmului The Croods. Vă las şi trailer-ul. Pe mine una m-a făcut curioasă şi chiar aş vrea să-l văd! 
Prima rochie, cea neagră, este semnată Gucci, iar pantofii sunt Christian Louboutin. Rochia galbenă este de la Stella McCartney şi pantofii sunt, aţi ghicit, tot Christian Louboutin. 
Rochiile au fost purtate în aceeaşi zi, cea neagră seara, cea galbenă ziua. 
Referitor la machiaj, încă nu m-am decis cum îmi place mai mult: cu ruj roz sau cu ruj roşu/portocaliu ? Tind un pic spre ultima variantă pentru că îmi aduce aminte de vremurile în care era roşcată.
Vouă vă place Emma Stone ?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Beauty Tested 17/02/2013 at 9:17 AM

    Foarte frumoasa in ambele fotografii! Imi place mult de ea, si eu ii urmaresc aparitiile! Si este si o actrita buna!

  • Reply katherine_sades 05/03/2013 at 7:04 PM

    Mie imi place de ea tare mult, mi se pare ca este una dintre putinele actrite de la Hollywood care au talent si istetime!

  • Leave a Reply