Reviews

Urban Decay De Slick Review

04/02/2013

Bună!

    Ce mai faceţi voi?

Azi am pregătit un review special pentru fetele care se luptă cu tenul gras sau cu tenul mixt. Vreau de mult timp să vă povestesc despre spray-ul De-Slick de la Urban Decay, dar cumva, abia azi i-a venit rândul!

Ce promite:

“De-Slick is your ally against oil and shine! Mist before makeup, and again after your beauty ritual to set your look for 16-shine-free hours. High-tech ingredients in our weightless mist cool the makeup’s surface, control oil and help skin look beautifully matte all day.”

Puncte tari/ Puncte slabe:

 • Poate fi folosit şi ca bază pentru fond de ten, dar şi pentru a fixa machiajul. Şi funcţionează. Ador produsele care pot fi folosite în mai multe scopuri şi care îşi fac treaba bine!
 • Nu aş spune că matifiază perfect, dar ţine sub control luciul acela inestetic. Ştiţi despre ce vorbesc, nu ? Luciul ală de ne face să arătăm ca un bec. Sau ca un soare!
 • La capitolul rezistenţa machiajul, e ok. Nici mai bun, dar nici mai prost faţă de alte primere pe care le-am folosit până acum. Nu ştiu dacă machiajul rezistă 16h, nu am stat atât de mult timp machiată. Cel mai mult cred că l-am testat aprox. 8h şi am fost mai mult decât mulţumită de starea machiajului meu.
 • L-am testat şi vara şi iarna. Bine, iarna ca iarna, dar astă-vară chiar mi-a fost de mare ajutor. Tenul meu mixt spre gras, de obicei, îmi dă bătăi de cap pe timp de vară. Ei bine, aş spune că acum am un aliat de nădejde care face faţă la temperaturi de peste 35 grade Celsius.
 • Când mi l-am luat eu se găsea în două variante : la 118 ml şi la 177 ml. Am mers pe 177 ml şi cred că am făcut bine.
 • Recent, i-au schimbat ambalajul. Acum o să-l găsiţi într-un tub argintiu, un pic mai elegant faţă de cel de acum. Preţul a rămas la fel.
 • De fapt şi de drept este un produs Skindinavia, după cum scrie şi pe sticlă.

În concluzie:

Mmmm….dacă nu este deja evident, îmi place spray-ul. Este primul produs de acest gen pe care îl folosesc (până acum, foloseam primere, creme matifiante, apă termală), dar îl ador! Acum chiar încerc să nu-l folosesc foarte des, să fac economie pentru la vară. Îl am de la mijlocul lui iunie 2012 şi am consumat un pic mai mult de jumătate.

Preţ: 118ml-22,45 euro; 177ml-26,47 euro.
Notă: 9/10
Cantitate: 177 ml sau 118 ml
Expiră: 24 luni de la deschidere
Ingrediente:
Aqua (Water/Eau), Alcohol Denat,
Polyhydroxystearic Acid, PVP, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl
Perflouroisobutyl Ether, Dimethicone PEG-7 Phosphate, PPG-3 Benzyl Ether
Myristate, Caprylyl Gylcol, Menthyl Methacrylate Cross Polymer, Poloxamer 407,
Sodium Hydroxide, Sodium Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate,
Glycereth-5 Lactate, N,2,3-Trimethyl-2-Isopropyl Butamide, Ethylhexyl
Isononanoate, Isononyl Isononanoate, Fragrance, Aloe Barbandensis Leaf Extract.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply darlyst 04/02/2013 at 9:12 PM

  Si eu visez de ceva timp la el.

 • Reply Anda Zelenca 11/02/2013 at 11:12 PM

  Il am si eu in varianta mini si sunt multumita!:X

 • Leave a Reply