Nails Reviews

NOTD: Jolly Jewels by Golden Rose

31/03/2013
Bună!
         Dacă mă urmăriţi pe Facebook, aţi văzut deja că nu am rezistat şi mi-am luat şi eu câteva oje Jolly Jewels de la Golden Rose! Sunt atât de frumoase! Iniţial mi-am cumpărat trei nuanţe: #110, #115 şi #108! Vineri însă am ajuns la magazinul cu minuni şi am văzut o nuanţă nouă care m-a cucerit: #119! 

                  Prima data când am ajuns cu ele acasa le-am testat pe o “margareta” pentru unghii. Nu ştiam cum vreau să le port: singure sau ca top coat peste o oja colorată! Apropo, în încercările mele de mai sus am aplicat doar câte un strat. 
              Până la urmă m-am hotărât să folosesc toate cele trei nuanţe pe o ojă albastră de la Bourjois. Găsiţi poze cu ea aici. În mare parte, sunt mulţumită de ce a iesit. Nu-mi place cum a ieşit #108. Dar, trebuia să-mi dau seama că albastru cu mov închis nu o să fie chiar ce îmi doream eu. Greşeala mea, recunosc! 

               

          După cum vedeţi din poze, pe unghiile mele am aplicat când un strat, când două, aleatoriu. Era prima dată când le foloseam şi a fost mai mult un soi de “ia, să văd cum sunt ojele astea”! Dar mi-a plăcut ce a iesit! Atât de mult încât mi-am mai cumpărat o nuanţă (#119). Nu am apucat să o folosesc încă, dar este superbă! 
              La capitolul rezistenţă sunt foarte mulţumită: pozele sunt făcute după 6 zile de purtare. Arată foarte bine pentru o manichiură veche de o săptămână! Aşadar, mai nou am o obsesie pentru ojele astea de la Golden Rose. Mai vreau să-mi iau câteva, dar mai încolo….Mai aştept un pic! :)) 
               Le-am găsit cu 16 lei, dar preţul diferă în funcţie de magazin! Sincer, mi s-a părut un pic cam mult pentru cât eram eu obişnuită să dau pe Golden Rose. Şi totuşi, adevărul este că merită fiecare bănuţ în plus! 
                           Aştept comentariile voastre! Vreau să ştiu dacă le-aţi încercat şi ce nuanţă vă place cel mai mult şi mai mult!
             

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Claudia Vaga 01/04/2013 at 6:51 AM

    Ojele astea ma vrajesc,sunt minunate!:) Foloseste-le cu placere!:)

  • Leave a Reply