Random

Noutati niveniene

22/03/2013
Bună!
      Azi am fost prin Carrefour şi am văzut că o parte din produsele Nivea şi-au schimbat ambalajul! Treptat, probabil că vor fi înlocuite toate! S-a mers pe imaginea cu care este asociat cel mai adesea brandul Nivea: cutiuţa metalică albastră. Am găsit un articol interesant despre toată povestea asta cu rebranduirea. Vă las link-ul aici. Dacă vă place partea asta de marketing & co, o să vă placă articolul, mai ales că include şi ceva imagini cu vechile ambalaje Nivea. Plus schiţe de lucru cu noile ambalaje! 
        Mi-am luat un lapte de corp, varianta de 400 ml (I need my lotion!), cu pompiţă. Doar ce mi se terminase lotiunea de la Neutrogena şi aveam nevoie de ceva nou cu care s-o înlocuiesc. În ultimul timp, mi se pare că le consum super rapid! 
      Am vrut să-mi iau şi un balsam de buze la cutiuţă, dar nu le-am găsit. Aştept să le aducă la Carrefour-ul de lângă mine sau poate le găsesc prin altă parte! Sunt curioasă să văd de ce sunt atât de lăudate!
        În altă ordine de idei, doar ce am scăpat de o viroză şi sunt mega happy! 🙂
 
 
        Cum vi se par noutăţile niveniene ? 
         
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply darlyst 22/03/2013 at 7:21 PM

  Si eu vazusem la cineva saptamana trecuta isi cumparase un gel de dus si chiar m-am mirat. Am crezut ca l-a luat din-afara.
  Eu am gasit la Auchan balsamul de buze si imi place tare mult. Mi-am luat varianta cu vanilie. Desi eu visez la cea cu caramel :).

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 23/03/2013 at 5:00 PM

   Nu am niciun Auchan pe langa mine! Poate il aduc si in alte magazine pentru ca imi e mai greu sa ajung in Auchan! 🙂

 • Reply Ana ♥ 23/03/2013 at 1:21 PM

  Vreau si eu balsamul la cutiuta :))

 • Leave a Reply