Nails Reviews

Nubar Diamont Seal&Shine Review

27/03/2013
      Bună!
 
       Vremea de afară este atât de….bleah! Tocmai când ziceam că am scăpat de iarnă, hop-ţop, ne-am trezit cu ea la uşă! Vă dăruiesc aşadar o floare! Să vă înveselească ziua! 
 
        Topcoat-ul Nubar Diamont Seal&Shine este cel mai bun pe care l-am folosit până acum. Am mai încercat diverse lacuri/spray-uri de uscare rapidă, dar nici unul nu m-a încântat la fel de mult!
 
Ce promite 
“Non-yellowing, fast drying, high gloss finish and chip resistant. Formaldehyde free, toluene free and phthalate (DBP) free”. 
Puncte tari / Puncte slabe
# Oja se usucă rapid şi asta înseamnă timp câştigat atunci când îmi fac manichiura! Şi tocmai din acest motiv, am observat că am tendinţa să-mi schimb oja mai des.
# Oferă un luciu foarte frumos ojei. Şi în afară de asta, îi măreşte şi rezistenţa ! Mie foarte rar îmi rezista manichiura 3-4 zile. Cu topcoat-ul de la Nubar ajung la 5 zile lejer. Şi asta se întâmplă cu toate ojele folosite sub el: Kallos, Flormar, Rimmel, Maybelline, OPI, Models Own etc. În plus, nu sare/sau se toceşte la vârfuri!  
# Şi pentru că perfecţiunea nu există şi poate ne-am şi plictisi de ea (yeah, right!), cam în a 5 zi, am observat mici bule de aer în frumoasa mea manichiura! 🙂 Nu sunt multe, nu sunt uriaşe, nu sar în ochi, dar sunt. 
# Asta face ca, dacă am chef şi dorinţă gravă de distrugere a manichiurii, să o pot face. Oja se desprinde în fâşii de parcă ar fi unghii false! Să nu înţelegeţi că se desprinde singură…Nu! O ajut eu, of course! Că doar am pitici pe creier şi îmi place cum se ia, complet şi lasă unghia curată….Mda! :))
 
# Are o consistenţă uşor mai groasă faţă de ce am folosit eu până acum. După ce am consumat jumătate de sticlă s-a mai şi îngroşat şi este un pic mai dificil de aplicat. Mi-am comandat o nouă sticlă, dar deocamdată încă îl folosesc pe ăsta, aşa îngroşat cum e. Cu un pic de atenţie, merge! 
 
#  Din păcate, la noi nu se găseşte….daaar puteţi să-l comandaţi din afară. Am dat în jur de 35 lei pe el, cu transport gratuit şi mi se pare ok ca preţ! 
 
 
Concluzie
 
 Nubar Diamont Seal&Shine Topcoat îmi place! Şi îmi place mult! Deocamdată, nu mă tentează să încerc altceva pentru că, pentru mine, funcţionează. Oja se usucă mai repede, rezistă mai mult şi are şi un luciu frumos! 
  Care este topcoat-ul vostru preferat ?
 
 
________________________________________________________
 
Preţ: înte 8,10 euro şi 8,75 euro, în funcţie de unde îl cumperi 
Notă: 9,5/10
Cantitate:15 ml
Unde se găseşte:online, www.FeelUnique.com, www.beautybay.com

 

Ingrediente:
 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply miha.ela 28/03/2013 at 8:39 AM

    Parca am mai auzit de el.

  • Leave a Reply