Random Shopping

Prima mea comanda iHerb…

15/03/2013
Bună!
   În sfârşit, am cedat şi eu curentului iHerb. În ultimul timp, a devenit o obişnuiţă să citesc articole cu şi despre diverse produse comandate de pe iHerb.com
    În cazul în care nu ştiţi (deşi, sincer, m-aş mira să fie aşa), iHerb este un magazin online din State, cu livrare internaţională, axat în principal pe suplimente alimentare şi alte produse din această categorie, dar care mai vinde şi alte lucruri care ţin de îngrijirea personală…Moto-ul lor este: “providing the best overall value for natural products through e-simplicity”.
   Adevărul este că partea cu suplimente alimentare nu prea m-a atras niciodată, indiferent de cât de naturale ar fi ele…Aşă că m-am axat pe lucrurile care mă obsedează pasionează: beauty stuff şi ceva dulce :d! 

         Am ales cea mai ieftină metodă de livrare, fără număr de urmărire a coletului şi nu am avut niciun fel de problemă. Comanda a fost expediată pe 26 februarie şi a ajuns la mine pe 6 martie, la oficiul poştal de care aparţin. Practic, dacă nu pun la socoteală şi week-end-ul, a făcut până la mine 7 zile. Destul de ok, zic eu! 
       Produsele au ajuns în stare bună. Aveam emoţii pentru pudră, dar a fost ambalată foarte atent şi a ajuns întreagă! 🙂
        Fiind prima mea comandă am beneficiat şi de ceva reduceri. Am avut 10 dolari reducere (am folosit un cod luat de pe un blog de la noi. Cred că al Georgiei, dar nu sunt sigură). Apoi, am avut extra 5% reducere pentru că valoarea totală depăşea 60 dolari, iar transportul a fost 4 dolari. Reducerea totală, în cazul meu, a fost de aprox. 13 dolari. Destul de bine! 
        Pensule mă încântă cel mai mult din toată comanda. Sunt superbe! Cele mai folosite sunt cea pentru blush şi cele două de fond de ten: stippling şi setting brush! Probabil că o să-mi mai cumpăr şi altele de la Real Techniques pentru că sunt super încântată de ele! 
         Am şi un cod de reducere pentru voi: DHT454 ! Vreţi primi 5 dolari reducere dacă sunteţi la prima comandă (sau chiar 10, dacă valoarea comenzii depăşeşte 40 dolari)! Sistemul lor de bonificaţie este foarte mişto! Este răsplătit atât cel care este face o comandă nouă, cât şi cel care oferă codul de reducere. De exemplu, dacă folosiţi codul de reducere oferit de mine, voi primi un bonus între 1 – 4 % pe care îl pot folosi la noi comenzi. 🙂
         Aşadar, probabil că o să mai comand de pe iHerb. Mai vreau nişte pensule şi am mai văzut şi nişte balsamuri de buze yummy! 
           Voi ce părere aveţi despre iHerb ?
           

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply bydee-make-up 15/03/2013 at 11:42 AM

  Si eu am cedat ispitei dar nu regret.
  sa le folosesti cu placere.
  Pupici

 • Reply Mara 15/03/2013 at 8:06 PM

  iHerb este un drog, bineinteles ca am cedat si mi-am comandat cate ceva dar de vreo 20 de dolari sa nu risc foarte mult si acum trebuie sa imi reactualizez lista 🙂 sa le folosesti sanatoasa :*

 • Reply andra 16/03/2013 at 6:55 AM

  buna,am facut si eu o comanda pe iherb si am folosit codul de la tine,am avut o reducere de 5$:) multumim frumos!

 • Reply Buburuza 17/03/2013 at 8:37 AM

  FOarte fain! sa le foloseseti cu placere 🙂 Eu inca nu am curajul inca sa fac o comanda la ei,cu toate ca mi-ar trebui musai un set de pensule pentru machiajul ochilor 🙁 of parca sunt din lumea a treia :)))
  Te-am pupat :*

 • Reply katherine_sades 31/03/2013 at 7:42 PM

  Am si eu pudra si imi place tare, tare mult! Sa le folosesti cu drag!

 • Leave a Reply