Random

Colectia de vara Bourjois

07/04/2013
sursa foto
Bună!
          Am super veşti legate de Bourjois! Ni se pregăteşte o surpriză delicioasă! Ştiu că, de obicei, nu asociaţi cuvântul “delicios” cu farduri, dar mie asta îmi inspiră colecţia lor de vară.
            În sfârşit, s-au hotărât să lanseze şi ei nişte farduri de obraz crema. Sunt super încântată de treaba asta! La noi cel puţin, nu prea găseşti atât de mult produse cremă pentru obraz la preţuri cât de cât ok.  Aşadar, pentru vară, Bourjois ne-a pregătit patru nuanţe de fard de obraz cremă: Nude Velvet, Healthy Glow, Rose Tender, Sweet Cherry.
               
                 Evident, vara vine şi cu produse bronzante. Colecţia propusă de Bourjois, Summer on the Riviera, conţine un BB Cream bronzant, o bază pentru bronzer (fetele din UK spun că seamană cu Soleil Tan de Chanel….) şi o pudră bronzantă. 
                Iar gama de lacuri de unghii 1 Seconde se va îmbogăţi cu câteva nuanţe noi, în culori vibrante, dar şi cu ceva glittere. 
                Data lansării este 15 mai în Marea Britanie Pentru restul ţărilor, inclusiv pentru a noastră Românie, nu ştiu nimic. Presupun că o să fie tot cam în aceeaşi perioadă. Marea mea bucurie este că sigur se vor găsi şi pe Asos.com ! (asta în caz că nu apar şi la noi!) .  Preţurile sunt: 7,99 lire pentru blush-urile cremă, între 5,99 şi 9,99 lire pentru Summer on The Riviera collection.
               Mă tentează incredibil de mult colecţia de vară de la Bourjois ! Mai exact şi mai exact fardurile cremă şi primer-ul bronzant! Abia aştept să văd cum arată “pe viu”!
                       Pe voi ce vă tentează ?
         Diary Daily

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Claudia Vaga 07/04/2013 at 12:38 PM

  Colectia de vara si mie imi face tare mult cu ochiul!Abia astept sa apara!:)

 • Reply coco 07/04/2013 at 12:40 PM

  zici ca sunt macarons 🙂

 • Reply serile verii 07/04/2013 at 4:55 PM

  Cred ca toate produsele de anul asta vor fi grozave, sa-si serbeze un secol jumate cu trebuie. Tocmai am scris despre gelurile de dus noi Bourjois, s-au intrecut si aici. Nu stiu de ce nu au o varianta a site-ului dedicata Romaniei, una din cele 6 limbi de pe eticheta e romana si-s prezenti de atatia ani…

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 07/04/2013 at 6:34 PM

   Ai dreptate! Ar trebui sa aiba un site si in romana. Au pagina de Facebook, dar parca nu e suficient…Gelurile de dus le-am vazut in Carrefour, dar inca nu le-am incercat! Dar nu e timpul pierdut! 😉

  Leave a Reply