Bodycare Reviews

Lacramioare de la Yves Rocher

30/05/2013
             
        Ador lăcrămioarele! Sunt superbe! Iar mirosul este inconfundabil şi extraordinar de frumos şi de greu de recreat! 
          Nu e greu de ghicit ce am făcut când am văzut că Yves Rocher are o gamă nouă (pentru mine, cel puţin) dedicată delicatelor lăcrămioare. Şi erau reduse toate produsele din gamă! Na de aici, Andreea, dacă mai ai tu cum să rezişti tentaţiei!!!
            Mi-am luat gelul de duş şi laptele de corp! Şi îmi plac mult de tot. Mirosul, la ambele, este puternic şi în acelaşi timp delicat. Nu simt că e prea mult sau că e deranjant. E ok şi perfect ca să îmi încep ziua sau ca să o închei! Nu rezistă mai mult de două ore pe piele, dar, drept să vă spun, pentru mine e suficient. 
           La capitolul hidratare, laptele de corp este decent. Nu e nici cel mai bun produs pe care l-am încercat, dar nici cel mai prost. Folosit zilnic, nu pune probleme din punctul ăsta de vedere. 
            Mi se par că se consumă destul de repede. Nu ştiu dacă am fost eu într-un exces de zel şi am folosit mai mult decât era cazul, dar în trei zile am consumat aproape un sfert din ambele sticle. 
             Parfumul nu mi l-am luat (încă) şi nu pot să vă povestesc prea multe despre el. Ştiu doar că se găseşte în varianta de 100 ml. Pe site-ul Yves Rocher Franţa îl au şi la 20 de ml, dar la noi nu l-am văzut. 
             Acum sunt reduse toate: laptele de corp (200ml) costă 25 lei în loc de 35 lei ; gelul de duş (200 ml) este 12,9 lei în loc de 19 lei; parfumul (100 ml) costă 65 lei în loc de 95 lei.
                 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Alisa Mos 30/05/2013 at 7:32 PM

  Suna bine :>
  Ai un blog tare dragut … si o noua abonata
  http://btl-allysa.blogspot.ro/ te invit pe la mine… as aprecia daca te-ai abona :*

 • Reply Deea 30/05/2013 at 8:30 PM

  Parfumul laptelui si al gelului chiar seamana cu parfumul lacramioarelor? m-as bucura tare mult! si mie imi plac nespus! In trecut am luat un lapte de corp cu aroma de liliac intr-un ambalaj identic,insa pentru mine parfumul acela nu prea semana a liliac si era usor greoi…

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 02/06/2013 at 9:01 AM

   Deea, am avut şi eu un parfum din gama cu liliac, dar mi s-a părut prea puternic, prea greoi, cum bine ai spus tu. Gelul de duş şi laptele de corp cu lăcrămioare sunt mai ok din punctul ăsta de vedere. Mie mi se pare că seamănă cu parfumul natural şi nici nu e la fel de puternic ca ăla de liliac.

 • Reply clarra 01/06/2013 at 10:46 AM

  Vai, abia asteptam sa apara un review pentru gama cu lacramioarele pentru ca si eu ador mirosul lor si sunt in cautarea unor produse care sa redea cat mai fidel parfumul lor. Le-am pus pe wishlist pentru ziua mea 🙂

 • Reply Georgiana Popa 03/06/2013 at 9:38 PM

  Cu prima ocazie testez si eu parfumul intr-un magazin YR! 🙂 Sunt mare, mare fana lacramioare.

 • Leave a Reply