Random

Noutati de la Benefit

04/06/2013
Bună!
    Benefit lansează noi produse pentru vara asta! Tocmai când credeam că nu mai au cu ce să mă tenteze anunţă două produse care îmi fac cu ochiul mai mult ca niciodată! 
     Prima noutate care mă atrage este baza de machiaj creată cu dedicaţie pentru fondul lor de ten Hello Flawless! Este vorba despre Stay Flawless-15 hour Primer. Promite o grămadă de chestii mişto: îmbunătăţeşte acoperirea fondului de ten şi îi măreşte rezistenţa. Dacă face ce promite, ar fi super! Mai ales pentru cele cu tenul cu aspiraţii de bec! Costă aprox. 32 dolari şi va fi disponibil pe site-ul Benefit pe 18 iunie, iar lansarea mondială este programată pentru 1 iulie.
      Şi ca să fie “meniul” complet, Benefit lansează, în colaborare cu designer-ul britanic Matthew Williamson, o nouă trusă: “The rich is back”. Conţine 4 farduri de ochi, rimelul They’re real, un fard de obraz şi un luciu de buze. Sertarul cu produsele de machiaj poate fi scos, iar cutia poate fi folosită în alte scopuri! Ceea ce e super! De multe ori, mi-a părut rău că nu pot să scot fardurile fără să stric cutia simpatică în care erau. Preţul pe Sephora USA este de 34 dolari.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply