Makeup Reviews

Urban Decay Naked Basics – Review

09/06/2013

 

 

Bună!

         Cel mai adesea, atunci când mă machiez aleg bejuri sau marouri sau alte variaţii pe aceeaşi temă. Şi cu toate acestea m-am decis foarte greu  să-mi iau paleta Naked Basics de la Urban Decay! Şi asta pentru că mai mult ca sigur găseam nuanţe foarte asemănătoare printre fardurile pe care deja le am. Da, e adevărat! Dar nu erau mate şi nici în aceeaşi paletă. Şi ăsta a fost argumentul care m-a convins!

              Ambalajul este foarte bine realizat. Paleta este subţire, dar în acelaşi timp rezistentă. Este făcută dintr-un plastic plăcut la atingere şi este perfectă pentru călătorii şi nu numai. Este micuţă şi uşoară, şi cu toate acestea, fardurile sunt full size! Îmi place cel mai mult din seria Naked de la Urban Decay!

             Nuanţele sunt nuanţe simple, nuanţe banale, nuanţe ” de bază” care se găsesc cam în majoritatea truselor de farduri. Problema este că foarte rar sunt toate 5 în aceeaşi paletă- şi mate! În Naked Basics găsim aşa: Venus -un crem sidefat şi cremos; Foxy-un bej gălbui, mat; W.o.S (Walk of Shame) – un bej rozaliu mat; Naked 2 -un maro deschis cu un pic de subton gri, pe scurt un taupe deschis, mat; Faint-maro închis, mat şi Crave – negru, mat.

              În ceea ce priveşte calitatea, se prezintă foarte bine. Mi se par pigmentate şi cremoase! Şi nu sunt deloc prăfoase!

           Pe scurt, m-am îndrăgostit de ea. Dacă la început credeam că o să fie doar o completare la paletele Naked 1 şi 2, acum a devenit paleta mea favorită şi celelalte vin în completarea ei.  Nu există machiaj la care să nu o folosesc. Uneori, folosesc doar fardurile din Naked Basics! Mi se pare foarte versatilă!

                   Nu regret că am cumpărat-o! Sunt foarte mulţumită de decizia mea pentru că e o paletă folosită constant. Şi folosesc toate culorile din ea, ceea ce e super important pentru mine!

                 Părerile despre ea sunt împărţite, dar cred că depinde mult şi de nuanţa tenului. E posibil ca pe un ten mai deschis nuanţele să nu se vadă sau să se vadă şterse. Şi pentru un ten foarte închis s-ar putea să pună probleme. Ar fi ideal dacă cei de la Urban Decay ar scoate variante Naked Basics pentru diferite nuanţe ale tenului, foarte deschis sau foarte închis. Cred că cea de acum e undeva la mijloc.

                    Sau dacă nu se gândesc ei, am putea să ne construim propria paletă Basics. Palete goale se găsesc, totul e să găsim nuanţe mate ok! Nu mi-am dat seama până acum cât de mult îmi plac fardurile mate!

            Sunt curioasă, vă plac fardurile mate ?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Dea 09/06/2013 at 7:45 PM

  fardurile mate sunt preferatele mele! ma tenteaza mult toate trusele Naked, din pacate n-am niciuna.. 🙁 probabil voi face pasul in toamna, cand incep sa port din nou machiaj nude, vara folosesc numai culori 😀

  http://jolie-creativity.blogspot.ro/

 • Reply Anda Zelenca 09/06/2013 at 10:09 PM

  Probabil imi voi completa colectia de Naked si cu paletuta asta, normal ca nu ma pot abtine!:))

 • Reply darlyst 10/06/2013 at 5:41 AM

  Si mie imi place tare mult paleta. Cu greu m-am hotarat sa mi-o cumpar, dar acum nu imi pare rau deloc. 🙂

 • Reply Dupe Naked Basics - Pupa Vamp Palette - Beauty Letters 27/06/2016 at 9:19 PM

  […] Apropo, Naked Basics de la Urban Decay este cea mai folosită paletă de farduri din colecţia mea. Cred că se vede şi din poze. V-am şi povestit despre ea pe blog, aici. […]

 • Leave a Reply