Makeup Reviews

Pensulele mele Real Techniques

15/07/2013
Bună!
      Cred că mai toată lumea a auzit vorbindu-se despre pensulele Real Techniques! A fost o nebunie când au iesit pe piaţă: toată lumea le folosea, toată lumea le iubea, păreau un fel de pensule fermecate, care fac toată treaba în locul tău. 🙂 
         Recunosc, toată tevatura asta m-a făcut să nu mi le doresc atât de mult. Nu ştiu de ce, aveam impresia că toată lumea le laudă pentru că poartă semnătura Samanthei Chapman de la Pixiwoo şi că de fapt, nu sunt atât de grozave. Ha! ca să vezi cât de “încuiată” am putut să fiu! 
          Şi pentru că am vrut să le testez să văd care-i treaba cu ele mi le-am comandat! După îndelungi gândiri şi răzgândiri m-am oprit la 5 pensule mari şi late.     
Stippling Brush – este destul de micuţă ca dimensiune. Şi deşi credeam că s-ar putea să fie un minus chestia asta, până la urmă este un plus. Pot să o folosesc atât cu fond de ten cât şi cu un fard de obraz cremă/lichid. În ultimul timp, am folosit-o mai mult pentru fard de obraz  cremă. Uşurează mult munca la blenduit. La capitolul fond de ten, îmi place cum aplică fondurile de ten cu acoperire mică. Cele mai “strong”, gen ColorStay de la Revlon, arată cam mneah aplicate cu pensula asta.
Fine Liner Brush – genială pentru tuşul de ochi la borcan. Deocamdată perii nu s-au zburlit în toate părţile. Asta a fost problema cu ce am încercat până acum: după un timp, perii din pensulă o luau razna. Sper să mă mai ţină ceva timp. Deocamdată nu dă semne de uzură.
Blush Brush – o pensulă uriaşă pentru fardul de obraz. Este cea mai mare pensulă pentru blush pe care am încercat-o până acum. Ar putea trece cu uşurinţă drept o pensulă pentru pudră. Îmi place mult şi forma uşor ascuţită spre vârf. Merge folosită şi pentru bronzer şi pentru pudră.
Expert Face Brush – este preferata mea! O folosesc pentru fond de ten. Şi vreau să vă spun că nicioadată nu am fost mai mândră de cum arată fondul de ten pe faţa mea. Întinde foarte bine, inclusiv Color Stay-ul de care spuneam mai devreme. Şi mai îmi place să o folosesc şi pentru pudră. 
Setting Brush – este varianta mini a pensulei pentru fard de obraz. O folosesc ori pentru iluminator, ori pentru fixarea anticearcănului. Destul de bună şi ea.
        Şi s-au făcut 5! Le am din martie şi nu ştiu ce m-aş face dacă aş pierde vreuna dintre ele. Chiar îşi merită renumele şi îmi pare rău că nu mi le-am luat mai devreme. Preferatele mele sunt Expert Face Brush şi Stippling Brush. Mă gândesc chiar să-mi mai iau câte una din fiecare: atât de mult îmi plac! 
        A ! se curăţă foarte uşor, nu rămân pătate şi se usucă repede. Suuper!
      Mă tenteată în continuare pensulele de faţă. Cele pentru ochi mai puţin, dar nu se ştie niciodată…:))
                   Care este pensula voastră preferată ?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Georgiana 15/07/2013 at 9:02 PM

  Si eu am 3 dintre cele pe care le ai tu si le iubesc! 😀 Cea de blush este favorita mea, am 2 – una pentru blush, una pentru pudra. Isi merita banii, cu siguranta. Pup!

 • Reply Dyana 23/07/2013 at 8:41 AM

  Cea pentru blush mi-ar placea foarte mult si mie :X mai ales ca eu sunt inebunita dupa tot felul de blush-uri

  http://ladytruemiss.blogspot.ro/

 • Reply carmen dumitru 01/07/2014 at 1:31 PM

  si eu ma chinui de ani de zile sa mi le iau dar nimic.:(

 • Leave a Reply