Random Shopping

Shopping Online – Promotii si reduceri

14/02/2014
Bună!

    Nu știu alții cum sunt, dar eu ador shopping-ul online! Găsesc tot felul de lucruri drăguțe și unde mai pui că dacă am chef merg la shopping și la miezul nopții! În pijamele roz cu pinguini!:)  Este foarte simplu!

    Iar partea mea favorită la shopping-ul online sunt ofertele! Le ador: unde scrie reduceri hop! și eu, să văd ce și cum!

Am pregătit pentru voi o listă cu magazine online și cu promoțiile de azi, de Valentine’s Day. Spor la shopping, ladies! And Happy Valentine’s Day!

Din România:

The Body Shop: 50% reducere la al doilea produs cumpărat din gamele Blueberry și Strawberry + 30% reducere la Sensual Massage Oil + cadou mini set de pile la cumpărarea cremei de mâini Hemp Hand Cream+ cadou un toe divider(separator pentru pedichiură) la cumpărarea oricărui produs pentru îngrijirea picioarelor.

The Make Up Shop: reduceri de aprox. 30-40% la o parte din produsele Nyx (balsam de buze 11,99lei de la 18 lei; trusă de farduri 34,99 lei de la 49 lei..etc)

Sabon Romania:  reduceri de aprox. 15 % la seturile cadou de Sf. Valentin

Lush România: un săpun vegan pentru mâini și corp Karma cadou la comenzi de minim 120 lei.

Din străinătate:

Lookfantastic:  14 % reducere folosind codul VALENTINES14 + 20 lire reducere pentru placa de păr GHD IV Styler + 23 lire reducere pentru pachetul duo AHA Liquid Gold (39,99 lire de la 63 lire)

FeelUnique: livrare gratuită la comenzi de peste 15 euro + 2 mostre incluse la comenzi de peste 39 euro

HQHair: 14% reducere de Sf. Valentin folosind codul HEARTS

Asos: 15% extra reducere la produsele deja reduse folosind codul FINAL 15

BeautyBay: 10% reducere dacă trimiteți unei persoane iubite o inimioară virtuală cu ajutorul BeautyBay. Mai multe detalii aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply