Makeup Reviews

Benefit Gimme Brow – Review

16/03/2014
           Benefit Gimme Brow a fost un produs super lăudat atunci când s-a lansat pe piață. Toată lumea spunea cât e de bun și cât e de mișto și cool și etc..Fapt ce m-a pus pe gânduri!  Hai mey, chiar așa să fie ? Vă invit să citiți mai jos ce și cum. 

Promises 
This innovative brush-on fiber gel adheres to skin and hair creating
brows where before there were none. It builds easily for thick, lush
arches, thanks to a tapered brush for blending and a precision tip for
shaping. The fiber gel is water resistant, long lasting, and buildable
for natural-looking brows.
” Cum ar veni, promite sprâncene faine.
The Good and The Bad
# este super ușor de folosit. În special pentru începători în ale conturatului de sprâncene! Arată ca un mini-rimel, doar că se folosește oleacă mai sus de gene! 
# rezista toată ziua! Nu se mișcă, nene,  de la locul lui! Un mare plus! 
# sprâncenele mele sunt destul de dese, dar mai au și mici goluri. Cu Gimme Brow rezolv problema asta ușor. În plus, le și potolește un pic, nu mai sunt “ciufulite”. Mie, în general, îmi place să am sprâncene mai au naturel, nu le tund prea mult și nici nu vreau să le subțiez. 
# aspectul de după Gimme Brow este de sprâncene mai pline. Ce îmi place este că nu pare nimic forțat, nimic nelalocul lui. Nu mi se pare că se vede că le-am făcut ceva în mod special și cu toate astea sprâncenele arată foarte bine! Sper că are sens ce spun aici! :))
# se găsește în două nuanțe:  light/medium și medium/deep. Am mers pe medium/deep pentru că mi s-a părut că merge mai bine cu nuanța părului meu! Cred că light/medium s-ar potrivi mai bine persoanelor cu păr blond. 
# am zis mai devreme că seamănă cu un rimel. Și așa e! Asta înseamnă că are tendința de  uscare după o anumită perioadă de timp. La fel ca un rimel obișnuit. Îl am de 4 luni și am început să observ acest lucru acum vreo 2 săptămâni. Încă îl mai pot folosi, dar e cam aiurea pentru că îmi place mult! 
# nu îmi dau seama dacă efectele ar fi la fel de ok la cineva cu sprâncene foarte subțiri, sau cu goluri mai mari.  Probabil că nu.
# prețul este destul de prohibitiv.
Bottom Line 
     Înțeleg acum de ce este atât de lăudat! Dă volum sprâncenelor, cred că asta ar fi expresia corectă! Pot să-l folosesc singur sau împreună cu o pudră/creion de sprâncene fără probleme. Mie îmi place să-l folosesc singur pentru că mi se pare suficient! Are și minusuri, dar per total e foarte ok!
Vă plac sprâncenele puternic conturate sau nu ?

_____________________________________________________________________
Price/Preț: aprox. 112 lei
Ranking/Notă: 8.5/10
Weight/Cantitate: 3.0 gr / 0.1 oz.
Expiration Date/ Data expirării: 6 luni de la deschidere

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ABeautyTale 17/03/2014 at 9:53 AM

    Ma tot invart in jurul lui de ceva vreme, dar pretul lui mereu ma tine in loc…

    • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 17/03/2014 at 7:17 PM

      Pretul e un mare minus! Mie mi-a placut tare mult cand l-am testat in magazin! Si inca imi mai place! Am vazut ca a aparut ceva asemanator la Maybelline. Ma bate gandul sa-l incerc! :))

    Leave a Reply