Random

Cadouri pentru mama

07/03/2014
La Mulți Ani de 8 Martie tuturor femeilor și tuturor mamelor! 
Anul acesta 8 Martie pică sâmbăta! Știți ce înseamnă asta? Putem să ne sărbătorim mamele așa cum trebuie, cu surle și trâmbițe! Pentru că au avut grijă de noi și au în continuare, chiar dacă noi, declarăm sus și tare că suntem oameni mari, care nu mai stau după fusta mamei! Ei, da! 🙂 
M-am gândit să vă dau câteva sugestii de cadouri în cazul în care sunteți în pană de idei!

Parfumul preferat.  Un cadou frumos, înmiresmat și îl găsiți ușor. Magazinele sunt pline de oferte și de seturi cadou. Trebuie doar să alegeți!
O pereche de cercei. Bijuteriile sunt frumoase dăruite oricând. Am zis cercei pentru că sunt accesoriul meu preferat! Puteți să alegeți orice altă bijuterie: brățară, colier, broșă etc.
O poșetă de seară. Poșetele de seară pot fi adevărate bijuterii! Mi se par extrem de frumoase și nu puteți da greș, indiferent de modelul ales! 
O invitație la film. Poate părea un lucru banal, dar lucrurile simple  formează amintiri! O ieșire în oraș, la film, la teatru sau oriunde altundeva este un moment de relaxare!
Desertul preferat. Faceți-i o bucurie mamei și surprindeți-o cu desertul ei preferat. Clătite, plăcinte, înghețată, salată de fructe, ciocolată și aș putea continua la nesfârșit!
Cremă de mâini. Mâinile mamei sunt mâinile care v-au îngrijit de când erați cât un bob de mazăre. Aveți grijă de ele!
O cină gătită de voi. Recunosc, e un pic mai complicat pentru unii. E mult mai simplu să cumperi un cadou! 8 Martie e o singură dată pe an! Faceți un efort și gătiți o masă specială pentru femeile dragi din familie!
           Nu uitați de flori! Sunt cireașa de pe tort! Sau pot fi chiar tortul! Florile de primăvară sunt superbe! Dăruiți-le cu inima deschisă !
Voi cum sărbătoriți 8  Martie ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply