Favourites Random

March Favourites

04/04/2014
Bună!
   Mi-am dat seama de un lucru: îmi place să citesc articole de tipul produse preferate din lună și cu toate astea nu prea v-am povestit despre preferatele mele! Așadar, vă prezint cele mai iubite produse din luna martie!
Naked 3 de la Urban Decay –  mi-am dorit mult de tot paleta asta, chiar dacă nu aveam neapărată nevoie de ea. Îmi place place placeee!
Rujul Ruby Tuesday de la Max Factor – un roșu superb! Iar rujul în sine este cremos, nu usucă buzele și are un preț rezonabil.

Mini-loțiunea de corp cu Moringa de la The Body Shop –  a fost într-un set primit cadou. Miroase superb! A flori de tei! Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am luat untul de corp din aceeași gamă.
Balsamul de buze cu miere Honeymania tot la The Body Shop – este prietenul meu cel mai bun! Îl folosesc în fiecare dimineață și seară!
Airbrush Concealer de la Clinique– l-am luat după ce am citit de bine despre el. Și vă spun că merită să fie lăudat.
Crema de față cu SPF 30 Avene Cleanance – este foarte mișto, mai ales pentru tenul meu mixt . Nu-mi lasă față lucioasă și intră repede în piele.
        Sper să reușesc să fac lunar astfel de postări. Mie îmi plac și sper să vă placă și vouă!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anda Zelenca 06/04/2014 at 9:51 PM

    Uhhhh, imi doresc foarte tare Naked 3! Cred ca daca vor aparea 10 palete Naked, eu tot le voi vrea pe toate, e o obsesie! :))))

    Pupici!

  • Leave a Reply