Hair Reviews

Tigi Bed Head Resurrection Review

25/04/2014
           

          Eram într-o zi în mall. Și am trecut ca din întâmplare (not) pe lângă un magazin cu produse din ăstea, profi. Sau un pic mai high-end, să le spun așa. Buuun! Așadar și prin urmare mi-am luat setul din imagine de la Tigi, din gama Urban Resurrection, șampon și balsam! Mi-a plăcut sau nu, vedem imediat! Înainte însă, trebuie să vă spun câteva vorbe despre părul meu. Este gras la rădăcină, uscat în rest și vopsit cu frecvență (cam la două-trei săptămâni îmi retușez rădăcinile).

Ce promite
Urban Antidote #3: admitting is the first step! Face it…your hair needs
some rehab. Let the hydration therapy begin. Bring weak & brittle
hair back to life with this powerful moisture packed shampoo.
Așadar, promite hidratare, muultă hidratare! Este destinat părului deteriorat!
Puncte tari / Puncte slabe
#Așteptările pentru gama asta au fost extrem de mari. Și asta pentru că citisem în proporție de 90% de bine! Adicătelea, dacă tot dau niște bani, să știu pe ce și pentru ce!
# Miroase deliciooos! A căpșuni și îți vine să-l mânânci. Șamponul are mirosul mai puternic decât balsamul. Sau cel puțin așa mi s-a părut mie!
# Hidratează foarte bine dacă șamponați părul de două ori. Asta face diferența! Poate pe părul scurt nu e nevoie de dublă șamponare, dar pe un păr mediu sau lung este necesară. Am sărit de câteva ori peste șamponarea nr. 2 și s-a văzut. 
# Nu mi s-a părut că e neapărată nevoie să folosesc șamponul în combinație cu balsamul din aceeași gamă. Se comportă ok și cu alt balsam.
# Balsamul e ok. Mă așteptam să fie mai bun decât șamponul, dar nu e. Nu știu de ce. E banal, nu face mare lucru pentru părul meu. Sau mai bine spus nu face nimic în plus față de alte produse de același tip, dar mai ieftine.
# Am scalpul destul de sensibil. Din păcate, cam după o lună-o lună și jumătate de folosire mi-a apărut puțină mătreață. Sooo…mda…
Concluzie
               Ei bine, șamponul și balsamul Tigi Bed Head Urban Resurrection nu prea m-au convins. Și asta pentru că mi se pare prețul un pic cam mare pentru ce pot să facă. Șamponul a fost mai bun decât balsamul. Nu știu dacă l-aș recumpăra însă! 

Ce părere aveți despre șampoanele scumpe? Merită  banii sau nu?
 

_____________________________________________________________________
Preț: aprox. 100 lei setul 
Notă: șamponul 8.5/10 ; balsamul 6/10
Cantitate: șamponul: 250 ml; balsamul 200ml

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Camelia 25/04/2014 at 7:53 PM

    Imediat ce-am vazut titlu' m-am repezit sa citesc si am sperat sa zici ca e minunat cum l-au tot laudat alte persoane, nu neaparat ca ma tenteaza, dar nu prea mai cred ce pareri citesc si chiar eram curioasa de o parere sincera.

  • Reply Skyline Spirit 25/04/2014 at 11:24 PM

    pretty nice blog, following 🙂

  • Reply darlyst 03/05/2014 at 7:57 AM

    Am avut si eu samponul si nu m-a multumit prea tare. Mirosea dragutel, dar doar atat. 🙁

  • Leave a Reply