Favourites Random

Preferatele lunii aprilie

05/05/2014
A trecut şi luna aprilie! Timpul trece atât de repede, nu vi se pare ? Uite, deja au trecut 5 zile din mai şi încă nu v-am povestit despre preferatele lunii aprilie!
CC Cream de la Max Factor: este foarte bun! Este o cremă nuanţatoare foarte drăguţă! Am şi scris despre ea pe blog la un moment dat!  Are acoperire uşoară spre medie şi nu încarcă tenul !  Am două nuanţe pe care le amestec. Sper să îmi placă la fel de mult şi când o să fie mai cald afară!
Colour Tattoo de la Maybelline (nuanţa Pink Gold) este o dragoste mai veche! Este pigmentat şi stă acolo unde îl pun! Cele mai bune pensule pentru el sunt degetele! Se aplică foarte uşor aşa! Pensula o folosesc doar pentru blenduit . 🙂

Mi-am redescoperit pasiunea pentru tuşul de ochi! Şi mi-am adus aminte cât de mult îmi place Blacktrack de la MAC! Negru perfect, mat şi al naibii de rezistent!
Fardul de obraz cremă de la Bourjois este al doilea din gamă pe care îl am!  Are o textură uşoară şi se vede frumos pe ten! Are o tentă de peachy mai pronunţată! Cred că la vară, când o să fiu un pic mai bronzată o să arate şi mai bine!
Mini-oja de la Ciaté – Ivory Queen este o nuanţă delicată,  cuminte! Şi rezistentă!
Masca de la Ren este de vis! Este cea mai bună mască pe care am folosit-o! E un pic mai scumpă, dar merită !  
Ce produse aţi folosit cu drag şi spor în aprilie?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply darlyst 05/05/2014 at 8:27 PM

    Masca mi-o doresc si eu tare, tare mult! 🙂

  • Reply adinas 06/05/2014 at 7:05 AM

    M-ar tenta si pe mine CC-Creamul pentru ca vine vara si vreau ceva mai lejer, poate ar fi mai "usor" pe ten decat un fond de ten.

  • Leave a Reply