Makeup Reviews

Bourjois Cream Blushes – review & swatches

15/11/2014
    
      Povestea mea cu blush-urile cremă de la Bourjois a început în urmă cu un an. Le-am văzut mai întâi pe blogurile fetelor din UK şi am rămas vrăjită. Sau mai bine zis mi s-a pus pata pe ele. 
         Prima nuanţă cumpărată a fost “01-Nude Velvet” – o piersică simpatică rău. Este un fard mat, se aplică uşor şi arată foarte bine pe ten. Mă face să arăt foarte fresh aşa! V-am şi povestit despre el atunci.

          Apoi a urmat în mod firesc “02 – Healthy Glow” – un corai aproape mat. Şi spun aproape pentru că are un strop de sidef prin el, dar nu este deloc deranjant! 
           Pe următoarele două mi l-am luat prin august (cred) . “03-Rose Tender” – este un roz sidefat, un trandafiriu plăcut.
       “05-Pink Sunwear” face parte dintr-o colecţie specială de vară, apărută anul acesta. Este o culoare super frumoasă-un bronzer puţin sidefat cu un subton rozaliu care arată bine şi pe un ten mai puţin colorat de soare! 
              Toate nuanţele sunt purtabile! Folosesc degetele pentru aplicare sau pensula de stippling de la Real Techniques. Se poate merge de la un strop de culoare până la un efect mai intens fără probleme, sunt suficient de pigmentate. 
                  A! şi se pot combina super fain între ele. În ultimul timp am combinat rozaliul (03) cu bronzerul (05) şi arată foarte bine!
           Textura lor este cream-to-powder şi mi se par foarte bune, în special pentru fetele cu ten mixt/gras. Se aplică uşor şi arată  natural pe ten. Mult, mult mai bine faţă de fardurile pudră, de exemplu. La capitolul rezistenţă sunt ok. Îşi pierd din intensitate spre sfârşitul zilei, dar ocupă foarte puţin spaţiu în geantă şi se reaplică uşor de tot.
             Ambalajul este foarte asemănător cu cel al fardurilor pudră de la Bourjois. Sunt o idee mai micuţe. Vin şi cu o oglindă ce poate fi de ajutor pentru retuşuri. Scrisul de pe capac se şterge în timp. În mod normal, m-ar fi deranjant. Nah! dau nişte bani totuşi…Daar calitatea blush-urilor mă face să uit de această mică problemă! Iar culoarea ambalajului corespunde culorii fardului, deci sunt uşor de identificat în portfard. 
            Din păcate, nu se găsesc la noi. Nu ştiu de ce nu le-au adus pentru că sunt foarte, foarte bune. Mi le-am luat de pe Asos, dar cred că le-am văzut şi pe LookFantastic. Bine că există shopping-ul online!
 Voi le-aţi încercat? Ce blush-uri cremă vă plac ?
_____________________________________________________________________
Preţ: aprox. €11  / aprox. 48 lei pe www.asos.com
Notă: 9.5/10
Cantitate:  Wt. 0.08 oz / 2.5 g Net
 Expiră:  18 months from opening / 18 luni de la deschidere
 Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!  
Follow me on Bloglovin!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca Cosmeticlover 16/11/2014 at 7:30 PM

    nu le-am incercat. am incercat recent un blush de la essence,e crema dar se seteaza ca o pudra si e singurul care imi rezista cateva ore pe tenul meu mixt spre gras. in rest, culoarea aluneca :*

    • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 17/11/2014 at 5:06 AM

      Si tenul meu este mixt, cu tendinte acneice si nu am avut probleme cu blush-urile astea. O sa-l caut si eu pe cel de la Essence. Multumesc ! :*

    Leave a Reply