Random

Me Time -Tag

13/11/2014

 Bună, dragele mele!

Mă întorc după luni bune de absenţă mai mult sau mai puţin motivată! Mi-a fost dor de locul ăsta! 
 
Am văzut că circulă prin blogosperă un nou tag şi mi s-a părut o ocazie  numai bună de povestit! E plăcut să stau la poveşti cu voi !
1. What do you watch or read during me time?
Îmi place să citesc reviste glossy (Elle, Marie Claire, Glamour, Cosmopolitan etc). Mă relaxează! Cărţi îmi place să citesc când am un strop de timp liber, să mă pierd pur şi simplu în paginile alea, dar dacă vorbim de me time sau mai bine zis de spa la mine acasă atunci prefer revistele. Câteodată mă mai uit la un film sau ceva filmuleţe pe youtube.
2. What do you wear during “me time”?
Bumbac! Îmi place bumbacul de mor! Aşa moale, lejer, comod! Offf! Daaa, prefer un tricou şi un pantalon de trening din bumbac. Şi e foarte posibil să arunc pe mine şi un halat pufos de casă! Pentru că sunt mai friguroasă şi pentru că aşa mă simt eu bine! 🙂 ha ha

3. What are your “me time” beauty products?
În general, măştile de faţă. Preferatele mele sunt două măşti exfoliante: una de la Ren  şi una de la Andalou Naturals cu dovleac. Restul produselor le folosesc zilnic, nu doar la home-spa, aşa că nu se pun. 🙂
4. Current favorite nail polish?
Acum – acum îmi place mult una roşie de la Ciaté (Boudoir) în combinaţie cu un strop de glitter (Snow Globe) tot de la ei. Lovely! Rezistă mult pe unghii şi se aplică ca un vis! 🙂 Vă las cu o poză pe care am pus-o pe Instagram! 
5. What do you eat/drink during “me time”?
hmmm….Iarna nu zic nu unei ciocolate calde sau unui fresh de portocale sau de mere. Iar vara prefer apa chioară sau limonada cu muultă miere! Yummy!
6. Current favorite candle?
Mdaaa! Aici m-aţi prins! Nu mă dau în vânt după lumânări. Am vreo două rătăcite pe acasă, dar le aprind din an în Paşte şi nici atunci! Aşadar, nu am nicio lumânare preferată.
7. Do you have outdoor “me time”?
Vara, da!!! Stau la curte şi am un şezlong în care îmi place să mă arunc seara până încep ţânţarii să iasă la atac! 🙂 Visez la un leagăn din  ăla mare de lemn, dar până atunci mă mulţumesc şi cu şezlongul meu metalic.
8. Would you ever go to see a movie alone?
 Nu ştiu. Poate dacă aş vrea neapărat să văd un film m-aş duce. De ce nu?
9. Favorite online shop?
Haa! Păi îmi plac mai multe. Asos, Iherb, LookFantastic, FeelUnique, Accessorize ….Andreea+online shopping = LOOOVEE!
10. Anything else to add? What else do you do during “me time”?        
Îmi fac manichiura şi dacă am chef să fiu extra fancy îmi fac şi pedichiura. Cu scrub-uri, cu masaje, minuni!    
Dacă am o zi întreagă doar pentru mine, las apa să curgă în cadă, pun nişte gel de duş să facă spumă, pun şi nişte sare de baie şi mă înmoi bine de tot! Apoi îmi pun de toate: măşti de păr, măşti de faţă!  Îmi fac singură masaje faciale, pregătesc un scrub cu zahăr brun şi ulei de măsline pentru corp şi mă scrub-uiesc bine de tot, mă dau cu creme de corp/de mâini/de câlcăie şi de ce mai există. Tot! :)) 
Îmi pare tare bine că am reuşit să mă mobilizez şi să revin pe blog! Uneori, ne pierdem în tot vârtejul ăsta de viaţă pe fugă: job, casă, job, casă ! Sper să reuşesc să fac cumva şi să ajung mai des pe aici. Mi-a fost tare dor de voi şi de blog !
________________________________________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!  
Follow me on Bloglovin!
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria Popescu 13/11/2014 at 12:38 PM

  Gand la gand! Am avut o presimtire ca cineva revine astazi cu noutati! Mai bucura-te de zilele astea pentru tine cat mai poti, ca dupa aia se transforma in amintiri si se pierd in ceata:)))))) vezi cazul meu. De acord cu bumbacul si lumanarile:)

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 13/11/2014 at 1:33 PM

   Draga mea Maria Popescu, ma bucur cat pot de mult! Am vazut cum sta treaba mai incolo! :))) Cum le stii tu pe toate, mey! Ca un om mare! 🙂

 • Reply Camelia 13/11/2014 at 2:03 PM

  Eu savurez la maxim clipele cu mine, diferenta e ca la mine e (mai) mereu si cu cate o lumanare mirositoare. :))

 • Leave a Reply