Random

Idei de Cadouri sub 50 lei

05/12/2014

a

Bună, dragelor!

Mai e puţin şi vine Crăciunul ! A şi nins! Pe la unii mai puţin, pe la alţii mai mult! Eu  încă nu am împodobit bradul. La mine acasă îl facem de obicei în Ajun. Aşa e tradiţia! Chiar! Voi l-aţi împodobit? Sau vă pregătiţi mai întâi ghetuţele pentru Moş Nicolae?
 Şi e timpul să ne ocupăm şi de cadourile de Crăciun! Fiecare pune ceva sub brad, pentru cei dragi! O amintire de la Moş Crăciun! Dacă aveţi mulţi prieteni, multe rude şi un buget mic, aruncaţi o privire la ideile mele!
 Sau poate vreţi să economisiţi pentru propriul vostru cadou! Da! nu râdeţi! Toate facem aşa! Păi de unde să ştie iubitul sau mama ce culoare de ruj vreau io ? Chiar dacă e posibil să fi repetat de vreo zece ori că Grand Cru nu e totuna cu Hot Pepper! Şi că io vreau Grand Cru! 
    Daaa! putem avea cadouri frumoase cu bani puţini! 
Iată la ce combinaţii  m-am gândit! Toate sunt sub 50 lei!

1. Crema de picioare Balea cu uree costă în jur de 12 lei şi este şi super bună! Sunt deja la al doilea tub cumpărat şi îmi place la fel de mult! Şi ce merge mai bine cu o cremă de picioare? Păi o pereche de şosete moi şi călduroase! Şi dacă sunt şi cu motive de Crăciun cu atât mai bine! Ăstea de le-am pus io aici sunt de la Reserved şi costă aprox. 20 lei, dar sunt sigură că acum se găsesc peste tot şosete cu reni şi oameni de zăpadă!
2.  Pinguinul cel simpatic este de la The Body Shop şi costă 35 lei. Este un burete de baie super funny şi drăgălaş! Şi mă gândesc că ar merge de minune cu un gel de duş de la Yves Rocher. Cele din gama Jardins du Monde sunt aprox. 11 lei şi sunt foarte mişto! Preferatul meu este cel cu floare de bumbac, dar au o gamă variată! Dar ce vă mai zic ? Sigur le ştiţi!
3.  Aici m-am gândit la două variante: ori mănuşi cu lac de unghii ori cremă de mâini cu lac de unghii. 
     Mănuşile astea cu un deget îmi aduc aminte de copilărie şi de mamaie care ne tricota de zor lângă sobă! Le-am văzut în o grămadă de magazine! Cele din poză sunt de la H&M  şi sunt 30 lei. 
La capitolul lacuri de unghii m-am gândit la o nuanţă de roşu! Nu ştiu! Asta mi-a plăcut mie! Bineînţeles, la câte nuanţe sunt pe piaţă puteţi să găsiţi orice culoare vă trece prin cap! Am ales L’Oreal pentru că am mai avut oje de la ei şi au fost ok din toate punctele de vedere. Şi preţul este decent: vreo 12-15 lei, în funcţie de magazin. Variante budget-friendly şi care se aplică frumos am avut şi de la Rimmel sau Golden Rose. 
Crema de mâini cu măr de la The Body Shop vine cu o felicitare! O idee foarte mişto pentru că puteţi scrie şi un mesaj frumos! Mai există încă două variante: cu merişor şi cu vanilie, iar preţul este de 36 lei.
4. Dulceţele! Dulciuri! Ceva bun! Yummy Yummy in my tummy! Ambalate simplu, într-un celofan şi legate cu o fundă, arată demenţial şi sunt perfect de pus sub brad! Şi dacă sunt făcute în casă sunt şi mai apreciate! 
5. Tra la la! Muzică! CD-ul preferat. Câţi oameni mai cumpără muzică când Youtube-ul este la un click distanţă ? Puţini. Un cd cu muzica preferată este o alegere minunată pentru apropiaţi şi nu numai! Sau cartea preferată
7. Buburuzele alea mi s-au părut foarte şmechere! Nu pot fi dăruite decât persoanelor ce poartă lentile de contact! Şi asta pentru că sunt o cutie pentru lentile! Se găseşte la B&B şi costă 18 lei. Vai, ce haioase sunt! Mă gândesc că ar merge şi pentru medicamente….sau nu! Dar îs tare simpatice!
 Sper că am reuşit să vă dau câteva idei! Combinaţii pot fi o grămadă: lac de unghii şi cremă de mâini/ cremă de picioare/ mănuşi! Sau gel de duş şi un cd sau…x sau y! 🙂 Un buget mic nu înseamnă că nu putem face cadouri frumoase şi deosebite! Important este ca Moş Crăciun să le dăruiască din inimă! 
__________________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!  
Follow me on Bloglovin!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply coco 12/12/2014 at 12:40 PM

    sosete stiu sigur ca vreau, am tot timpul picioarele reci!

  • Leave a Reply