Makeup Reviews

Rujurile Bourjois Rouge Edition Velvet

11/12/2014

 

 

Bourjois Rouge Edition Velvet sunt nişte rujuri despre care toată lumea vorbeşte de bine! Şi de obicei, când se întâmplă treaba asta  sunt un soi de Gică-contra. N-am încredere, dom’le! Ce vrei, dacă n-am? 🙂 Şi cea mai bună metodă să mă conving este să le încerc, nu ? Asta am şi făcut!

Buuun! Să vă spun mai întâi câte ceva despre ruj în sine! Este un ruj lichid şi vine ambalat într-un tub transparent.  Se aplică pe buze la fel ca un luciu, cu aplicatorul din dotare. În momentul în care l-ai pus pe buze o să vezi că are o textură lucioasă, dar se usucă în câteva minute! Taa daaa! Şi uite aşa devine mat şi mat rămâne! Rezistă foarte mult timp pe buze! E ca un lip stain. Îşi pierde un pic din intensitate pe parcursul zilei, dar nu dispare.

La partea cu transferul pe alte obiecte (pahare etc) am observat ceva diferenţe în funcţie de nuanţă. Peach Club se transferă pe marginea paharului, în timp ce Nude-ist  lasă doar o umbră ştearsă. Cum am spus şi mai sus, nu dispare de pe buze. Este super pigmentat! Ceea ce este foarte bine!

În momentul în care mă dau cu unul din rujurile astea senzaţia este foarte plăcută. Textura este ….ei bine, da, catifelată! Iar după ce se usucă şi devine mat nu am senzaţia de buze uscate. Pur şi simplu nu îl simt!

 

Nuanţele pe care le am eu se numesc Peach Club şi Nude-ist! Am stat ceva până să mă hotărăsc dacă să  încerc rujurile Bourjois Rouge Edition Velvet  pentru că preţul mi s-a părut mare: aprox. 63 lei. Până la urmă am cedat!  Am fost frumos la magazin şi după ce am studiat temeinic toate nuanţele de la raft, am plecat acasa cu nr. 4 – Peach Club. Asta se întâmpla undeva prin vară şi nuanţa asta merge de minune cu soarele şi căldura! Este o nuanţă interesantă – o piersică delicioasă ce poate ajunge uşor spre corai-portocaliu. Mi se pare greu de descris pentru că nu-i nici laie, nici bălaie! Depinde mult de cantitatea aplicată şi de nuanţa naturală a buzelor !

După vreo lună mi-am luat şi o nuanţă mai cuminte: nr. 7 Nude-ist. Aplicat într-un singur strat este nude simplu, în două straturi devine un nude spre movuliu/rozaliu. A devenit rapid rujul meu preferat şi cred că l-am purtat încontinuu. Este o nuanţă perfectă pentru zi!

Vă las şi cu o poză în care se vede cum arată cele două nuanţe in real life. Pozele sunt făcute cu telefonul (yup: selfie în maşină ! ), fără blitz sau alte efecte. Mie îmi plac foarte mult rujurile astea! Chiar plănuiesc să-mi iau o nouă nuanţă ! Sunt superbe!

Nude-ist & Peach Club

                                    Sunt curioasă! Vă plac rujurile mate ?

 

 

 

 

 

Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!  
Follow me on Bloglovin!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply fashion doctor 12/12/2014 at 6:49 AM

  eu am 7 si imi place mult. mi-ar placea mai multe variante de culori

 • Reply Bianca Cosmeticlover 12/12/2014 at 7:24 AM

  mi le doresc si eu, dar nu le-am gasit cand le-am cautat. mie imi place mult nudeist, ahhh! suspin! trecute in wishlist!

 • Reply coco 12/12/2014 at 12:38 PM

  -pai vreau si eu atunci :), inainte nu foloseam mate, acum mi-a cam casunat pe ele!

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 12/12/2014 at 8:40 PM

   Nici io nu ma dadeam in vant dupa rujurile mate. Mi se parea ca-mi usuca buzele si parca arata urat dupa un timp! Astea de la Bourjois mi-au schimbat parerea! 🙂

 • Reply ABeautyTale 17/12/2014 at 11:51 AM

  Eu am Hot Pepper si-mi place la nebunie. Am vazut ca in UK au mai scos cateva nuante, care sper sa apara si la noi.

 • Reply Themakeup Device 05/01/2015 at 2:59 PM

  Eu am peach club. E absolut delicios. Stii la ce ma refer (^_^)
  Chiar mi-as dori si alte nuante…
  Kisses from http://glamupdoll.blogspot.com/

 • Reply Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in Honey Mood - Beauty Letters 14/04/2016 at 7:17 PM

  […] par geniale! Mai am câteva nuanţe şi sunt foarte mulţumită de calitatea lor! Vi le-am arătat aici ! Daaaaa…..şi era de la sine înţeles că o să mai îmi iau câteva rujuri din seria asta! […]

 • Leave a Reply