Random

Ce am in geanta ?

25/01/2015
Bună, dragelor! 
Sunt curioasă din fire şi îmi place să citesc astfel de articole! Iar duminica mi se pare o zi perfectă pentru un mic tur al curiozităţii feminine. Aşadar, vă propun o mică excursie la mine în geantă! 
Geanta pe care o folosesc acum este de la Accessorize. Îmi place mult modelul ăsta de geantă, cred că am vreo trei genţi din astea, de poştăriţă amatoare. Să vă spun că am mai văzut câteva modele din colecţia lor de primăvară care îmi fac cu ochiul? Nu mai spun!  Buuun! cum ziceam, geanta pe care o vedeţi mai sus este perfectă pentru nevoile mele de zi cu zi: nici prea mică, nici prea mare, suficient de încăpătoare. Are o culoare interesantă, un roşu închis, şi închidere magnetică. 
Şi acum, hai să vedeţi ce am în geantă!

Portofelul meu mov cu inimioară. Este tot de la Accessorize si imi place mult de tot din trei motive: este moale la atingere, încape perfect în geantă şi culoarea mă binedispune! Este compartimentat pentru monede, bancnote, carduri, iar interiorul are un imprimeu floral.
Gumă de mestecat. Mai mereu am un pachet în geantă, deşi nu mestec foarte des. Îmi place cea cu aromă de pere de la Five. 
Un portofel pentru acte. Cine ghiceşte de unde-i ? Bravoooo! Dap, tot de la Accessorize! E magazinul meu preferat. Îl am de mult timp şi îl ţin în buzunarul interior al genţii. 
O mini-rolă pentru scame de la H&M. Îi aşa mică şi simpatică! Şi utilă! 
Ceva hârtiuţe: un voucher la Mark&Spencer( care nu ştiu dacă mai e valabil, nu scrie nimic pe el); nişte bonuri de cumpărături care trebuie aruncate…oops! 
Un pix. E un reflex să am pix la mine, nu ştiu de ce. Mai ales că nu am nici un carneţel sau agendă în geantă. Dar, na’ ! Hârtie se găseşte uşor la nevoie….
Două elastice de păr. Şi astea sunt must-have la mine în geantă. La drept vorbind nu ştiu de ce le car după mine…Nu e ca şi cum aş fi rămas vreodată în pană de elastice de păr.
O unghieră şi o pilă. Pe astea nu le am de obicei în geantă. A fost o situaţie mai specială – îmi sărise oja exact când să plec pe uşă. Şi pentru că  nu sunt capabilă să mă dau cu ojă în maşină, am ales o metodă mai eficientă: pila şi unghiera….Oricum, prefer unghiile scurte!
1 leu şi 50 de bani . Ceva mărunt care ar fi trebuit să fie în portofel şi un mini pachet de serveţele.
Portfardul din geantă. Este de la Parfois şi este super drăguţ şi vesel! În portfard am aşa: şerveţele umede, şerveţele uscate (nu poţi avea niciodată suficiente şerveţele), o oglindă, balsam de buze de la Nivea (mi l-am luat ieri, dar deocamdată nu ştiu ce să zic despre el…), rujul meu Bourjois în nuanţa Nude-ist, Benefit Gimme Brow , o cremă de mâini de la The Body Shop cu măr (not impressed), corectorul Full Cover Concealer de la Make Up For Ever .
Cam asta am eu în geantă.
 Sunt curioasă ce anume nu lipseşte niciodată de la voi din geantă!
________________________________________________________
Like me on Facebook!
 
Let’s be friends on Instagram!  
 
Follow me on Bloglovin!
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ 26/01/2015 at 1:37 PM

  Imi place sa citesc genul asta de articol! Noi fetele suntem foarte curioase din fire! 🙂

 • Reply Claudia Choice - claudiaschoice88.blogspot.ro/ 01/02/2015 at 6:33 PM

  de la mine din geanta nu lipseste niciodata dezordinea :)) imi place sa citesc astfel de articole, ma face sa ma mir de ce port eu prin geanta!

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 02/02/2015 at 4:29 PM

   :)) Cunosc! De asta mi-am si luat portfardul ala pentru cosmetice! Lucrurile sunt un pic mai ok acum. Doar un pic! 🙂

  Leave a Reply