Favourites Random

Preferatele din 2014 – machiaj

05/01/2015
La mulţi ani!

Wow! A venit vremea să vorbim despre cele mai iubite şi mai folosite produse din 2014! Astfel de articole sunt preferatele mele! E interesant de văzut ce produse ajung în topul personal al fiecăruia! Pentru că la sfârşit de an în lista fiecăruia ajung doar cele mai folosite şi mai apreciate produse!

 

 

Bourjois 123 CC Cream – Deşi numele ar duce mai degrabă la o cremă nuanţatoare, din punctul meu de vedere este un fond de ten cu acoperire medie! Şi încă unul foarte bun! Atât de bun încât mi-am cumpărat două nuanţe! Uniformizează tenul, se întinde uşor şi rezistă toată ziua!

Pudra MAC Mineralize Skinfinish Natural – se numără printre preferatele mele de foarte mulţi ani! O folosesc şi singură, dar şi peste fondul de ten.

Fardurile de obraz cremă Bourjois – nu se găsesc la noi, din păcate! Sunt super simpatice! Sunt pigmentate, se aplică uşor,  nu sunt uleioase şi arata tare bine pe ten. Vi le-am arătat aici.

Bronzerul cremă Bourjois – a apărut şi la noi pe piaţă anul acesta. Am o afinitate pentru produsele cremă, se pare! Acum, ce să zic, mie îmi place să-l folosesc la contouring. Găsiţi review-ul meu aici.

Make Up For Ever Full Cover Concealer este cel mai bun  la acoperit coşuri, urme de acnee sau alte pete!

 

Bourjois Rouge Edition Velvet – nuanţa Nude-ist. Mi-au plăcut mult rujurile din gama asta, iar nuanţa Nude-ist a fost de  departe cea mai folosită. Mi se pare că merge la orice! Am scris despre el aici.

Benefit gimme Brow – un rimel de sprâncene cam scump, dar bun. Nu îmi plac sprâncenele puternic conturate, le prefer un pic  mai naturale, mai sauvage aşa. Iar Gimme Brow este super util pentru treaba asta. V-am povestit despre el aici.

Paleta Naked 1 de la Urban Decay a fost cea mai folosită paletă a mea. În special nuanţele Virgin şi Toasted.

Rimelul L’Oreal Voluminous Million Lashes excess – mi-a plăcut mult. Am avut dubii înainte să mi-l iau, dar am luat o decizie bună în final! 🙂

Mini-penseta Tweezerman mi-am cumpărat-o mai mult ca un moft. Îmi pierdusem penseta preferată, nu mai găsisem una la fel şi am zis: îmi iau Tweezerman! Am ales varianta mini şi nu-mi pare rău. Se foloseşte uşor, apucă şi cel mai mic fir şi nu mă zgârie. 
Cleştişorul de gene The Body Shop. Multă vreme nu am folosit deloc un cleşte de întors genele. Mi se părea un instrument dificil de manevrat şi îmi era teamă că o să rămân fără gene! Până la urmă am zis să văd şi eu care-i faza cu el şi mi l-am luat pe cel de la The Body Shop. Îmi place mult de toot, curbează genele şi ondularea aia sau ce o fi se păstrează muult timp! 
Pensulele Real Techniques au devenit încet şi sigur singurele după care întind mâna atunci când mă machiez.  Gama pentru ten mi se pare genială! Din cele pentru ochi o am doar pe cea pentru tuş aşa că nu mă pot pronunţa. Revenind, pensulele pentru faţă sunt super calitative. Preferatele mele sunt cea pentru fond de ten : Expert Face Brush, pensula stippling pe care o folosesc pentru fardurile cremă şi Setting Brush care este numai bună pentru conturarea feţei sau aplicarea iluminatorului.
Betişoarele pentru cuticule Sephora. Le folosesc de foarte mulţi ani şi mi se par perfecte: sunt suficient de subţiri, îndeajuns de rezistente, nu foarte tari şi mai sunt şi spornice.
              Ce produse de machiaj v-au plăcut cel mai mult şi mai mult în 2014 ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply