Random

Bobul la putere!

20/02/2015

 

 

Toată lumea se tunde bob! Nu vi se pare? Este o tendinţă pe care am observat-o în jurul meu, la prietene şi nu numai. Ştiţi, noi femeile avem un spirit de observaţie extraordinar când vine vorba de schimbările de look! Sesizăm orice schimbare, oricât de mică ar fi ea.

 

 

Şi nici nu e de mirare! Ultimele apariţii pe covorul roşu la diferite evenimente (Grammy, Bafta etc) ne arată că tunsoarea asta poate fi foarte mişto şi nici nu pare super greu de aranjat! Unde mai pui că pozele de pe Instagram ale lui Kim Kardashian sau Lauren Conrad au făcut încojurul lumii şi toate pasionatele de beauty au exclamat : “Vai, s-a tuns? Wow!”
Mie îmi place foarte mult bobul lung. Sau, cum i se mai spune, lob. Şi chiar sunt tentată să mai tai un pic din păr. Mă gândesc la un bob lung, uşor filat la vârfuri. Nu sunt foarte hotărâtă, aş zice că sunt cam 50% şanse să ajung la coafor zilele astea. Uf! decizii! decizii! decizii!

 

Voi ce părere aveţi despre acest gen de tunsoare ? Vă place?

____________________________________________________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!
Follow me on Bloglovin!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mihaela Pojogu 21/02/2015 at 9:19 PM

  Am fost tunsa de mai multe ori astfel, mi-a placut si pixie, acum creste si spre bob se indreapta.
  Imi place sa experimentez diferite lungimi, oricum, pentru ca nu pot sa-l intretin, la par lung nu ma mai intorc.

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 22/02/2015 at 4:05 PM

   La mine e tocmai invers. Am parul lung si mi-e greu sa tai asa mult din el! Am zis sa incep din aproape in aproape: din 5 in 5 cm…Ha ha! :):)

 • Reply Allesandra 22/02/2015 at 10:08 PM

  Eu am avut parul peste breteaua de la sutien si saptamana trecuta m-am tuns bob lung 🙂 Si nu regret nici o secunda ! Pupici

 • Leave a Reply