Random

Duminica, povestim!

08/02/2015
Let’s talk!
M-am gândit să încep o rubrică nouă pe blog. Am zis să mai stăm şi noi de vorbă ca fetele! Iar duminica pare o zi perfecă!
Săptămâna asta a fost un mare iureş pentru mine! A început frumos: cu soare! Am fost atât de încântată de treaba asta!  Era atât de plăcut afară! Părea că vine primăvara! Mă şi vedeam în balerini şi în tricou! Şi , după cum bine ştiţi, weekend-ul a venit cu o mică ninsoare, asezonată cu vânt şi frig! Brrr! Înapoi la mănuşi şi la fular, Andreea! Am avut însă parte şi de câteva lucruri ce m-au binedispus!
 

# Mi-am cumpărat lalele de la o taraba din piaţă! Lalele, lalele, frumoaseeeleee meleee laleele! Visam  şi eu la primăvară! Am avut grijă să le schimb apa în fiecare zi şi au rezistat frumos! Ador florile de primăvară! Poate şi pentru că sunt născută în martie!
# Am încercănat o reţetă nouă pe care am văzut-o pe blogul Love Maegan ! Ciocănele de pui îmbăiate într-un sos delicios: miere, chilli dulce şi alte bunătăţi! Bun de te lingi pe degete! La propriu! Şi se face super uşor! Uşor e cuvântul de bază la mine atunci când îmi vine cheful de bucătăreală!
# Mi-am luat telecomandă pentru aparatul foto şi am avut program de joacă! Cred că am pozat toate obiectele din casă cu telecomanda! Asta după ce m-am pozat pe mine ca o narcisistă ce mi-s! Muhaha!
#Am încercat  uleiul de cocos în păr: o experienţă interesantă! Mi-a plăcut! Miroase a ciocolată Bounty şi lasă părul moale!
Cum a fost săptămâna voastră ?
________________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!
Follow me on Bloglovin!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply