Random

Duminica, povestim! #2

22/02/2015

Bună!

 

Pentru mine, duminica este mai mereu o zi de încarcare a bateriilor pentru o nouă săptămână! Fie că e vorba de o ieşire cu cei dragi sau de câteva ore de leneveală cruntă, duminica este ziua perfectă pentru relaxare totală!
Ultima săptămână a fost destul de haotică pentru mine motiv pentru care nici nu am făcut prea multe poze!

# M-am hotărât să iau taurul de coarne şi să dau într-un final examenul teoretic pentru şcoala de şoferi. Aşa că primele zile din săptămână nu am văzut decât legislaţie şi teste auto în faţa ochilor! Bine, eu sunt şi genul care se stresează foarte tare înainte de orice examen şi îmi place să mă duc  bine pregătită. Aşa că joi am fost şi după un talmeş-balmeş birocratic am reuşit să dau sala. Am luat! Yay! M-au programat la traseu abia în aprilie! Aşa că mai am timp suficient să mă stresez pentru examen! :))
# M-am apucat de citit “Yes, please! ” a lui Amy Poehler. Mi-aş fi dorit să îmi placă mai mult la drept vorbind. Toată lumea e extaziată ! Nu ştiu, fiecare cu părerea lui. E amuzantă, dar în acelaşi timp parcă îi lipseşte ceva. Încă nu am terminat-o. Să vedem dacă îmi schimb părerea până la final!
#Mi-am cumpărat un soi de jurnal pe 5 ani! Cred că l-aţi văzut pe la fetele de pe Youtube…Ştiu că acolo l-am zărit prima oară. Q and A a Day: 5 Year Journal conţine practic o întrebare la care trebuie să răspunzi zilnic, timp de 5 ani. Mi se pare super interesant de văzut cum ne schimbăm în 5 ani! Spre exemplu, întrebarea zilei de azi este “What was your prevailing emotion of the day ?”.
# Am încercat să fac papanaşi azi. Din păcate, nu mi-au ieşit la fel de buni ca la restaurant. Adică ei erau buni la gust, doar că nu mi-au crescut frumos şi au fost cam aplatizaţi . O să mai încerc! Nu mă dau bătută atât de uşor!
Voi ce aţi mai făcut ? Sper că aţi avut o duminică frumoasă!
_____________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!
Follow me on Bloglovin!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Camelia 22/02/2015 at 6:09 PM

  Sa ai o saptamana mai buna si nu te mai stresa atat. 🙂

 • Reply Iv Dorys 22/02/2015 at 8:00 PM

  si eu vreau sa dau examen pt scoala auto, am niste emotii mai mari decat mine :))treaba cu jurnalul e chiar interesanta, chiar as vrea si eu aa gasesc unul asa.Eu am facut cartofi dulci la cuptor, au iesit buni, dar parca sunt prea dulci si singuri sa.i mananci nu merge.;) mai incerc diverse combinatii :)) tepupic :*
  http://iv-dorys.blogspot.ro/

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 23/02/2015 at 6:33 PM

   Te inteleg perfect! Sfatul meu este sa nu amani prea mult! Asa am facut eu si imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme! 🙂
   Jurnalul mi l-am luat de pe bookdepository.com. Nu stiu daca stii site-ul, dar e foarte tare! Partea cea mai buna e ca au transportul gratuit, iar coletele vin din UK. ! :*:*

 • Reply Adina//SeptembrieJoi 08/03/2015 at 8:36 AM

  Foarte misto ideea cu jurnalul! Cred ca ma sperie putin ideea unui such a long term committment, dar poate ne pui o poza, sunt curioasa cum arata.
  De unde ai cartea lui Amy? Si pe mine ma tenta sa o citesc.
  Sa ai o duminica placuta si la multi ani de 8 Martie!

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 09/03/2015 at 5:15 AM

   La multi ani ! Sper ca ai avut o zi minunata! 🙂

   O sa-i fac niste poze zilele astea si iti dau de veste! E destul de usor de tinut fata de un jurnal clasic: o intrebare pe zi, cu raspunsuri scurte! Nu ia prea mult timp! 🙂

   Cartea lui Amy am gasit-o pe net (ops!) …o citesc pe Kindle. Daca vrei sa o cumperi in format fizic o au pe bookdepository.com. Mi-am mai luat carti de la ei. Au transport gratuit, iar coletele vin la posta locala. E super site-ul!

   Te pup!

  Leave a Reply