Random

Rochia şi machiajul preferat de la Oscar

27/02/2015

 

 

Au trecut şi premiile Oscar! Şi dincolo de discuţiile legate de cine merita sau nu un Oscar, noi, pasionatele de beauty & fashion,  o să ţinem minte ţinutele, coafurile şi machiajul de pe covorul roşu. Acel covor roşu !

Probabil toată lumea a reţinut rochia şi mănuşile roşii purtate de Lady Gaga! Ca de obicei, a reuşit să capteze atenţia pe un covor destul de cuminte în ultimii ani! Mie însă mi-au plăcut alte două rochii!
Am două rochii preferate anul acesta: Jennifer Lopez într-o superbă rochie de prinţesă semnată Elie Saab! Arata senzaţional! Întâmplător, am văzut-o live când a apărut pe covorul roşu! Şi reacţia mea a fost wooow! Mi-ar plăcea şi mie o astfel de rochie! Bine,  cu linia decolteului mai cuminte! Elie Saab chiar ştie să facă rochii f-r-u-m-o-a-s-e !
Cealalată rochie care mi-a plăcut mult de tot a fost purtată tot de o Jennifer, coincidenţă sau nu! Jennifer Aniston, a fost o apariţie aparent cuminte pe covorul roşu. A purtat o rochie nude, semnată Versace. M-a captivat dispunerea alternativă a bucăţilor de material transparent şi mat! Foarte, foarte frumos făcută! Iar ei îi venea genial!
La capitolul make-up mi-a plăcut Margot Robbie! Fata asta este incredibil de frumoasă! Probabil că i-ar fi stat bine cu orice! Daar rujul ….rujul  a făcut senzaţie! Cred că toată lumea vroia să ştie de unde e roşul ăla portocaliu, perfect mat! Ei bine, am studiat intens problema asta (şi eu vroiam să ştiu – hi hi) ! Rujul este de la Hourglass şi se numeşte Opaque Rouge Liquid Lipstick – nuanţa Raven, iar creionul de buze folosit ca bază a fost tot de la Hourglass, în aceeaşi nuanţă Raven!
Ştiu că mai toate actriţele au contracte de publicitate cu diverse firme cosmetice, dar este interesant de văzut ce anume alege make-up artistul să pună în valoare şi cum! Spre exemplu, sunt convinsă că nimeni nu a fost curios să afle ce fard de ochi a purtat Margot Robbie! (Nici unul, vă zic eu!) Rujul a fost centrul atenţiei!

 

                                      Care a fost ţinuta voastră preferată de la Oscar ? Dar machiajul ?
________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram!
Follow me on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply