Random

Un copac cu mărgele

25/02/2015

 

Mi-am dorit mult de tot un suport de bijuterii în formă de pom!  Am văzut tot felul de modele: mici sau mari, metalice sau din lemn, cu frunze sau fără… Ce mai! Internetul e plin cu tot felul de pomi cu mărgele în ei! Şi vroiam şi eu un pomişor al meu !

Am răscolit Internetul şi am găsit unul pe Asos.com. Mi l-am comandat şi sunt foarte încântată de el! Este alb, metalic, cu  frunzuliţe şi fluturaşi. La bază are un soi de tăviţă în care îmi pun de obicei cerceii mici. Fluturaşii şi frunzele le folosesc pentru cerceii mai lungi pentru că pot să-i atârn fără să le scot şurubul…Iar pe ramuri mi-am pus nişte inele, mărgele şi coliere. Găsiţi astfel de pomişori şi pe ebay, alliexpress etc.
Îmi plac mult bijuteriile “nepreţioase” sau, cum le spune maică-mea, tinichelele. Şi pentru că sunt atât de accesibile am strâns o colecţie sănătoasă! :)) Îmi este super uşor să le pun în pomişorul meu pentru că le văd repede şi nu mai trebuie să răscolesc prin tot felul de cutii după nu ştiu ce pereche de cercei pe care mi s-a pus mie pata!
Sigur, acum depinde de fiecare în parte! Poate preferaţi cutiile de bijuterii sau poate pur şi simplu, nu vă place să ţineţi la vedere podoabele…Nici mie nu-mi plăcea iniţial. Însă după ce l-am văzut pe diverse bloguri a început să-mi facă cu ochiul! Iar acum, în caz că nu v-aţi prins, îl ador! Este simpatic, drăguţ şi practic!

 

Vouă ce fel de suporturi pentru bijuterii vă plac ?
______________________________________
Like me on Facebook!
Let’s be friends on Instagram! 
Follow me on Bloglovin !

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply