Makeup Reviews

Bourjois CC Cream – Review

03/03/2015

Bună, fetelor!

În ultimul timp au apărut tot felul de creme nuanţatoare, BB cream-uri (beauty balm), CC cream-uri (color correcting) şi chiar DD cream-uri (daily defense)! Aştept cu interes FF cream, GG cream and so on ! :)) Am intrat şi eu în horă, să spunem! Acum aproape un an de zile mi-am luat  1 2 3 Perfect CC Cream de la Bourjois!  Aşadar, sunt gata să vă povestesc totul despre el!

 

Ce promite:

Potrivit celor de la Bourjois , “la baza formulei stau trei noi pigmenţi corectori: portocaliu-împotriva oboselii; verde-împotriva roşeţii; alb – împotriva petelor închise la culoare. CC Cream de la Bourjois estompează porii deschişi şi ridurile fine, îmbunătăţeşte textura pielii, lasă tenul fin, are acţiune avansată de îngrijire împotriva petelor închise la culoare, hidratare 24h, spf 15.”

Puncte tari / Puncte slabe

#Vine ambalat într-un tub, cu vârf subţire, ce permite o dozare uşoară a produsului. În mod normal mi-ar fi plăcut ambalajul! Dar problema mea este că trebuie curăţat săptămânal sau chiar mai des pentru că se murdăreşte îngrozitor de tare de fond de ten! Nu ştiu de ce, pur şi simplu se întâmplă! Şi zău că e aiurea! Aş fi preferat un recipient cu pompiţă!

# Acoperirea este uşoară spre medie. Îmi place că pot să-l aplic în mai multe straturi fără să-mi simt faţa încărcată! Mi-am pus într-o zi vreo 4 straturi, doar aşa…să văd cum arată! Nu m-am grăbit, le-am aplicat încet, unul câte unul, folosind apă termală între straturi . Iar rezultatul a fost  foarte mişto: faţa mea nu părea deloc încărcată…Arata foarte bine! Se vedea că am fond de ten, dar nu era deloc deranjant: nu păream “tencuită”, să spun aşa.

# Se agaţă un pic dacă aveţi porţiuni uscate. În acele zone, trebuie un pic mai multă atenţie la aplicare!

# Are o textură lichidă, uşoară, cremoasă şi se întinde uşor !  Folosesc pensula Expert Face Brush de la Real Techniques sau degetele pentru a-l aplica. Prefer degetele pentru că termin mai repede şi îmi place mai mult rezultatul atunci când îl aplic într-un singur strat! Dacă vreau mai multă acoperire atunci folosesc pensula.

# Este nevoie de o cantitate foarte mică de produs pentru a acoperi întreaga faţă! Cel mai mult îmi place cum uniformizează culoarea tenului. Am pete, zone de roşeaţă şi fondul de ten 1 2 3 CC Cream Bourjois le face faţă cu brio!

# Are  un finish  aproape mat şi spun aproape pentru că oferă şi un strop de luminozitate tenului, un pic de glow, Mi se pare super pentru că nu simt nevoia să folosesc pudră peste! Şi rezistă aproapte toată ziua!

# Are SPF 15 ceea ce e foarte bine! Apreciez produsele de machiaj cu factor de protecţie solară, indiferent de cât de mare e el!

# Se găseşte în doar 4 nuanţe (31 Ivory, 32 Light Beige, 33 Rose Beige, 34 Bronze). Destul de puţine, din punctul meu de vedere!

Concluzie

       Îmi place mult de tot! Motiv pentru care mi l-am şi luat în 2 nuanţe: 31 Ivory şi 33 Rose Beige. Prima mi se potriveşte foarte bine acum. Pe cea de-a doua mi-am cumpărat-o la sfârşitul verii, când mă bronzasem şi aveam nevoie de o nuanţă mai închisă. Partea bună este că pot se le combin şi să obţin o nouă nuanţă!

       Mi se pare un fond de ten mişto rău de tot : se aplică uşor, arată bine pe ten şi rezistă toată ziua!

Care este fondul vostru de ten preferat ?
_________________________________________________________
Notă: 9/10
Preţ : aprox. 60 lei
Cantitate: 30 ml
Data expirării: 12 luni de la deschidere
Notă explicativă: tenul meu este mixt, cu tendinţe acneice.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply ABeautyTale 03/03/2015 at 7:04 PM

  Si mie imi place tare mult produsul asta!

 • Reply Bianca Cosmeticlover 04/03/2015 at 8:27 PM

  interesant! mie imi place healthy mix serum de la ei asa ca m-as intelege bine si cu cc-ul.

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 05/03/2015 at 4:04 AM

   Si eu cred asta! Healthy mix serum am avut cateva mostre mai demult si nu m-a atras in mod deosebit! Dar cc cream-ul mi se pare foarte foarte bun!

 • Reply Iv Dorys 05/03/2015 at 8:10 AM

  Trebuie sa il iau si eu. E destul de laudat. Am un fond de la ei si mi se pare perfect zi de zi. Chiar o sa il trec pe wishlist acest CC cream.pupici :*
  http://iv-dorys.blogspot.ro/

 • Reply Mama Ioanei 08/03/2015 at 9:56 PM

  Andreea, ce parere ai despre CC cream-ul celor de la Elmiplant? Nu stiu daca l-ai incercat sau ai scris despre el.

 • Reply Loredana M. 18/03/2015 at 9:50 PM

  Suna bine si imi place ce citesc! 😀
  Nu am incercat nici un produs de la Bourjois…inca! Niciodata nu e prea tarziu!
  AM in schimb pe cel de la Elmiplant – sunt la al doilea tub:D
  http://loredanamanciu.blogspot.ro

 • Reply Claudia Choice - claudiaschoice88.blogspot.ro/ 29/03/2015 at 2:26 PM

  am un CC de la Elmiplant, se aplica usor, iar daca mai aplic si un primer, efectul e tare frumos! pe acesta nu l-am incercat!

 • Reply Deea 02/06/2015 at 9:20 PM

  Andreea, sa incerci si fdt Healthy Mix de la Bourjois ;), cu siguranta o sa-ti placa mult de tot. Intentionez si eu sa-l recumpar, dar acum mi-a ramas gandul la niste pensulici MakeupGeek si de la ele am ajuns pe site-ul tau :), la una din postari. Vreau sa te intreb daca ai mai comandat ceva de pe site-ul MakeupGeek si daca tot in 7 zile a ajuns comanda in Buc? mi se pare ultra rapid in doar 7 zile… 🙂 Ajunge coletul la Posta Vamala,nu? daca da, ti s-a cerut sa platesti ceva suplimentar? multumesc! :*

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 17/06/2015 at 9:12 AM

   Deea, te rog sa ma ierti pentru raspunsul meu extra intarziat! Abia acum am vazut mesajul tau! Nu mi-am mai luat nimic de la Makeup Geek de atunci. Coletul a ajuns la posta vamala, daca imi aduc bine aminte! Dar nu a fost nevoie sa platesc nimic extra pentru ca am avut valoare mica, undeva sub 10-15 euro. La valori mai mari se plateste TVA si taxe vamele…:*

  Leave a Reply