Makeup Reviews

Cappuccino de la Sephora – un creion maro cu glitter auriu

15/03/2015

 

Creioanele de ochi maro sunt preferatele mele! Maroul mi se pare o nuanţă caldă faţă de negru, care e, poate, un pic mai rece. Aleg, de obicei, creioane de ochi maro, dar tuşul lichid îmi place să fie negru. Cine să mă înţeleagă ? :)) Revenind, îmi amintesc că la un moment dat v-am şi arătat toate creioanele mele maro. Dacă vreţi să le vedeţi, găsiţi aici postarea.

sephora cappuccino brown glitter
Sephora Contour eye pencil 12hr wear waterproof (pfiiiu, ce nume lung!), nuanţa Cappuccino, este un maro cu sclipici auriu. O nuanţă frumoasă, care merge perfect şi ziua fără să fie prea mult. Îmi place că pot să jonglez cu intensitatea culorii foarte uşor. Creionul are mina moale, nu zgârie, se ascute uşor şi se aplică la fel de uşor. Iar la capitolul rezistenţă stă foarte bine. Se demachiază un pic mai greu, dar reuşesc cu un pic de demachiant pe bază de ulei. Se duce şi cu apă micelară, însă trebuie un pic mai multă răbdare.
L-am folosit doar pe pleoapa superioară, nu vă pot spune cum se comportă pe waterline. Văd că pe site-ul lor specifică să se folosească pentru conturarea externă a ochilor (Apply to the outer contour of the eyes). Aşadar, s-ar putea să nu fie potrivit pentru cele care preferă o conturare puternică, în interiorul ochilor sau pe waterline, cum spune englezul.
sephora cappucino
M-am hotărât destul de greu ce nuanţă de maro să-mi aleg. Au o gamă destul de largă de nuanţe. Şi nu doar maro!  Albastru, verde, galben, negru: tot ce vrei şi ce nu vrei! În plus, texturile sunt diferite: mate, sidefate sau cu sclipici. Nu pot vorbi despre celelalte nuanţe, dar cea pe care o am eu, 12 Capuccino – Brown glitter, este de o calitate foarte bună! Îmi aminteşte  mult de creioanele Urban Decay!
În concluzie, îmi place rău de tot creionul meu maro, Cappuccino Brown Glitter, de la Sephora! Rezistă toată ziua şi se aplică foarte uşor!
Care este creionul vostru de ochi preferat ?

________________________________________________________________________
Nota: 10/10
Preţ: aprox. 40 lei
Cantitate: 0,04 oz (aprox. 1,13 grame)

 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Mama Ioanei 15/03/2015 at 9:52 PM

    Desi nu-s fan Avon, preferatul meu e creionul Avon Supershock. Foarte usor de intins, cu aspect de tus.

  • Reply Claudia Choice - claudiaschoice88.blogspot.ro/ 29/03/2015 at 2:23 PM

    am si eu cateva creioane de ochi maro, le folosesc destul de rar, cand imi doresc un machiaj mai lejer 🙂

  • Leave a Reply