Makeup Reviews

Essence make me brow vs Benefit gimme brow

18/10/2015

Îmi plac sprâncenele naturale, mai sauvage un pic, dar în acelaşi timp îngrijite!  Atunci când a apărut un rimel de sprâncene care părea să fie făcut special pentru oameni ca mine l-am încercat! V-am şi povestit la vremea respectivă cât de mult îmi place gimme Brow, căci despre el vorbesc. Review-ul îl găsiți aici. Iar când am văzut la standul Essence un dupe pentru rimelul de la Benefit l-am cumpărat fără să stau pe gânduri!

 

 Nuanţele pe care le am eu sunt Benefit gimme brow nuanta medium deep şi  Essence make me Brow nuanta  browny brows.

Ambalaj/Aspect/Promisiuni

Daca nu ar scrie nimic pe ele, nu aş putea face diferenţa între tuburile de rimel pentru sprâncene! Se vede cu ochiul liber: sunt aproape la fel. Cel de la Benefit e puţin mai mic şi mai subţire, dar în esenţă, exteriorul este similar.Până şi numele seamănă: gimme brow vs make me brow.

Apoi, diferă periile. Dacă la Benefit, rimelul are o perie mică, densă, cu perişorii moi, scurţi, rimelul de sprâncene Essence are periuţa o idee mai mare,cu perii  mai rari un pic şi puţin mai aspri. Când le folosesc, simt că cel de la Essence zgârie, pe când la Benefit nu simt deloc perişorii.

 Ambele promit acelaşi lucru: sprâncene frumos conturate şi mai pline.Şi amândouă au nişte fibre micuţe care ar trebui să ajute la chestia asta.

La capitolul gramaj, gimme Brow de la Benefit are 3 g de produs, iar make  me Brow de la Essence are 3,8.

Aplicare / Textură

Ambele se aplică la fel de ok: adică uşor şi precis. Nu-mi ia mai mult de câteva secunde să-mi rimelez sprâncenele. Au periuţa aia mică şi nu mă mânjesc decât dacă nu mă uit în oglindă. Atunci da, mă pictez pe faţă! Rezultatul este cam la fel. Adică, dacă nu aş fi precizat în poză care e care, mă îndoiesc că s-ar fi văzut diferenţa.

Benefit gimme Brow este mai cremos, mai moale poate şi mi se pare că se usucă mai greu în tub faţă de Essence make me Brow.  La capitolul nuanţe stau la fel de bine. Ambele se găsesc în două nuanţe asemănătoare: una mai deschisă şi una mai închisă. Deşi am nuanţele mai închise, mi se pare că cel de la Benefit pare totuşi un pic mai închis. Dar doar un pic.

Preţ

Ei,  aici e aici! Aici se simte diferenţa: pe cel de la Essence am dat vreo 14 lei, iar pe cel de la Benefit 114 lei. Adică Essence este de 8x mai ieftin. De opt ori!

 Concluzie

Da, Benefit e mai bun: e cremos, nu mă zgârie, nu se usucă la fel de repede ca cel de la Essence. Rezultatul final este însa la fel şi atunci cred că varianta de rimel de sprâncene Essence este foarte bună. Pe cel de la Benefit îl văd aşa, mai mult un  splurge, un mic răsfăţ.

Cred că ştiţi deja ce o să aleg data viitoare când o să-mi iau un gel de sprâncene! Essence! Asta dacă nu văd altceva interesant între timp! 🙂

Voi le-aţi încercat ? Cum vi se par ?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nio N 18/10/2015 at 8:23 AM

  unde l-ai gasit pe cel de la essence?

 • Reply fashion doctor 18/10/2015 at 8:42 AM

  am si eu ambele, totusi benefit e mult mai bun. dar si pretul conteaza.pupp

 • Reply coco 18/10/2015 at 12:24 PM

  Benefit-uri le ador, dar rimel pentru sprancene nu am incercat de nici-un fel!

 • Reply Corina 10/11/2015 at 11:02 AM

  eu l-am gasit pe cel de la Essence in Auchan, urmeaza sa -l desfac dupa ce termin rimelul transparent pentru gene si sprancene de la ELF. sper sa ofere un aspect natural rimelul pt sprancene de la essence. pupici :*

 • Leave a Reply