Reviews Skincare

Măştile Glamglow – review

07/11/2015

 Am setul de măşti Supermud de la Glamglow de pe la începutul anului! Ţin minte că am fost super încântată când am dat de el în Sephora. Măştile astea sunt mega lăudate şi îmi doream de mult timp să le încerc!

GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatement

Este o mască  cu miros argilos. Promite multe chestii mișto: exfoliere, curăţire,  strălucire, minimizarea porilor, reducerea ridurilor, tonifiere . Numai când citeşti ce scrie pe ambalaj şi ai impresia că ai dat de o minune în materie de măşti de faţă!   Arată ca o pastă groasă şi are prin ea nişte bucăţi din frunze de ceai verde. Senzaţia iniţială când o pui pe ten este de pişcătură. Dar trece repede. Mi-a plăcut, dar nu mi s-a părut atât de wow. Chiar cred că argila noastră clasică este la fel de bună. Plus că s-a uscat în borcan şi asta nu mi se pare ok deloc. Am citit că au scos între timp şi variante în tub pentru măştile lor. Presupun că nu s-ar usca atât de repede…Oricum, e o experienţă dezamăgitoare mai ales că în set are cel mai mare gramaj.

GlamGlow Thirstymud este o mască pentru hidratare. Miroase senzaţional! A cocos, a prăjituri, a vacanţă! Mmmm! Bine de tot! Promite hidratare intensă şi de durată! Are o textură cremoasă, uşoară,  Hidratează foarte bine! Cred că persoanele cu tenul uscat ar aprecia-o foarte mult. Sau mai mult decât o fac eu. Am folosit-o şi ca mască, dar şi ca tratament peste noapte şi mi-a plăcut la fel de mult! Mi-a lăsat pielea catifelată şi luminoasă! Singurul motiv pentru care nu mi-aş lua varianta full size este preţul! De aceea o folosesc în situaţii de maximă urgenţă! Sau pentru ocazii speciale când am chef de un spa la mine acasă!

GlamGlow Supermud Clearing Treatement este preferata mea dintre cele trei! Dovadă că am terminat-o! Pe ea scrie că este concepută pentru a trata, preveni și vindeca tenul cu probleme: coșuri, puncte negre și tot tacâmul! Mirosul este uşor mentolat, dar tot aşa argilos. Îmi plăcea să o folosesc ca tratament local, peste noapte, pentru coşuri! Iar a doua zi vedeam diferenţa: zona respectivă era mai puţin inflamată, arăta mai bine. Când am folosit-o ca mască, pe toată faţa, am observat că îmi curăța porii foarte, foarte bine! Pe nas şi pe bărbie se vedea cel mai bine diferenţa!  Chiar mă tentează să o cumpăr full size. Mi se pare o variantă mai strong faţă de pudra de argilă Aslavital!

 

Concluzia mea este că acest set de măşti  este interesant şi util pentru că poţi să le încerci fără să te gândeşti că dai o căruţă de bani pe o singură chestie! Până la urmă Glamglow sunt nişte măşti scumpe şi variantele astea mini te ajută să-ţi dai seama care ţi se potriveşte! 

În cazul meu, dintre cele trei, mă gândesc serios să recumpăr varianta Supermud. Cred că o să optez tot pentru o variantă mini din cauza preţului. Variantele full size costă aproximativ 225 lei. Iar pe setul Glamglow, cu cele trei măşti, am dat  aproximativ 230 lei. Mi se pare o afacere foarte bună! Nu mai am cutia de la set, dar  a venit cu Youthmud Tinglexfoliate 50g, Thirstymud 15 g, Supermud 15 g.

 

Ce mască de faţă vă place cel mai mult ?

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply coco 07/11/2015 at 6:19 PM

  cam scumpe, cred mai mult in cele homemade!

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 08/11/2015 at 11:41 AM

   Si mie imi plac mastile home made! Cel mai mult imi place masca cu argila Aslavital! In ultimul timp insa am facut o pasiune pentru masti deja preparate si mi-am tot luat! Setul asta m-a atras pentru ca are trei masti in el!

 • Reply Themakeup Device 07/11/2015 at 8:13 PM

  Par foarte interesante, pacat ca nu am magazin in oras

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 08/11/2015 at 11:44 AM

   Cred ca se gasesc si in magazine online din afara. Stiu sigur ca le-am vazut pe FeelUnique, Selfridges si SpaceNK. Probabil mai sunt si altele.

 • Reply camelia c 07/11/2015 at 10:37 PM

  De cand au aparut, imi tot doresc sa le incerc, dar m-a oprit pretul, care este destul de piperat. As incerca-o si eu pe ultima,

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 08/11/2015 at 11:47 AM

   Pretul este mare, asa e. Setul asta mi se pare ok pentru ca are trei masti diferite. Stiu ca au si variante travel size in Sephora si sunt mai ok la pret, in jur de 40 lei daca imi amintesc bine.

 • Reply Iv Dorys 09/11/2015 at 5:09 PM

  si eu stateam in dubii daca sa o iau pe cea neagra sau nu, dar mi sa parut prea scumpa.Mai bine ca nu am luat-o. Argila noastra e buna si ea 😉 pupici:*
  http://iv-dorys.blogspot.ro/

 • Leave a Reply