Random

Prietenii de la birou

07/12/2015

 

Ce  mai ascund în sertarul meu de la birou în afară de creioane, agende şi calculatoare roz ? Păi câţiva prieteni foarte buni, ajutoare de nădejde în fiecare zi! 

 

Crema de mâini. Mereu trebuie să am o cremă de mâini la îndemână. Iarna o folosesc  şi de câteva ori pe zi! Îmi place să îmi fac şi un mic masaj uneori, mai ales dacă în ziua respectivă am avut degetele lipite de tastatură! Acum folosesc pentru asta o cremă de corp de la Ivatherm, varianta mini . A fost cadou la o revistă şi am oprit-o la birou. Crema, nu revista!

Şerveţele umede. Sunt mai mult decât necesare.  Ştiu că sunt persoane care preferă gelul dezinfectant, dar mie îmi plac şerveţelele. Asta pentru că pot şterge şi biroul cu ele, nu doar mâinile. Preferatele mele sunt astea de la Septona cu măr verde. Au un miros care îmi place rău de tot!

Balsamul de buze este nelipsit. Iar cel de la The Body Shop cu miere este genial! Îl tot recumpăr şi încă nu m-am plictisit de el! Şi asta pentru că e bun, foarte bun! Îmi place să-l folosesc înainte de a aplica un strop de culoare pe buze!

Un ruj. Se putea să lipsească rujul? Nu, bineînteles. O cafea, un ceai, un biscuite de la colega, un prânz pe fugă şi hopa: te trezeşti doar cu o umbră din rujul perfect aplicat de dimineaţă! Acum folosesc un ruj de la Bourjois, mat, din gama Rouge Edition Velvet, nuanţa 07 Nude-ist.

Un cleşte de păr. Nimic nu mă enervează mai tare decât să-mi pice părul pe faţă atunci când lucrez sau… când mănânc sau… când am ceva important de făcut.  Simt că nu pot să mă concentrez cum trebuie! Am tot timpul la mine un cleşte, un elastic, ceva.  Cleştişorul din imagine l-am primit cadou recent şi de atunci sunt obsedată de el!

                    Care sunt produsele cosmetice pe care vă place să le folosiţi la birou ?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply coco 15/12/2015 at 5:35 PM

    cam aceleasi doar ca mai multe rujuri!

  • Leave a Reply